Το iOS 4.3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου

Όπως σημειώθηκε από το Macerkopf.de, η δωρεάν πρόσβαση της The Daily επεκτάθηκε. Στην αρχή η The Daily είχε μόνο δύο εβδομάδες δωρεάν πρόσβαση έτσι ώστε να μπορέσουν οι χρήστες να την δοκιμάσουν, τώρα η δωρεάν πρόσβαση ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου.

Φυσικά όπως γνωρίζουμε από διάφορες φήμες η ανανέωση της δωρεάν εγγραφής πραγματοποιήθηκε επειδή η τελική έκδοση του iOS 4.3 δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Μαζί με τις πολλές καινούριες δυνατότητες του iOS θα υπάρχει και η επιλογή για subscribe (εγγραφή) με προγραμματισμένες πληρωμές, η The Daily είναι η πρώτη εφαρμογή που το απαιτεί αυτό για να μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε.

Στην παρουσίαση της The Daily ειπώθηκε ότι το iOS 4.3 θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά δεν έγινε τελικά. Πολλοί πίστευαν πως θα κυκλοφορούσε σήμερα, αλλά εφόσον έχει περάσει η συνηθισμένη ώρα κυκλοφορίας (10:00 AM Pacific) η επέκταση της δωρεάν άδειας στην The Daily μας δείχνει πως η Apple χρειάζεται μερικές ακόμα μέρες για να τελειοποιήσει το καινούριο firmware.

[ MacRumors ]