Ασύρματα ακουστικά της BEEWI

Τα ασύρματα bluetooth ακουστικά της BEEWI είναι κατασκευασμένα από ένα πάρα πολύ ελάφρύ υλικό και ζυγίζουν μόνο 40 γραμμάρια. Πρόκειται για το μοντέλο BBH210 για το οποίο περισσότερα θα δούμε στην συνέχεια.

Έχουν μια περίπου άκαμπτη θήκη που έχει το σχέδιο μισοφέγγαρου και μέγεθος θήκης γυαλιών. Τα ακουστικά διπλώνουν και τοποθετούνται στην θήκη τους, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κουβαλάτε συνεχώς μαζί σας ακόμα και σε μια πολύ μικρή τσάντα.

Το χαρακτηριστικό τους είναι η τελευταία τεχνολογία Bluetooth 2.1 με την οποία μπορείτε να έχετε τα ακουστικά σας συνδεδεμένα σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, για παράδειγμα στο κινητό σας και σε ένα mp3 player. Αν χτυπήσει το κινητό σας την ώρα που ακούτε μουσική με τα ακουστικά, θα σταματήσει η μουσική και τα ακουστικά θα φέρουν την κλήση από το κινητό. Όλα τα χειριστήρια όπως play, pause είναι πάνω στα ακουστικά.

Τα ακουστικά BBH210 είναι διαθέσιμα σε λευκό ή μαύρο χρώμα, και μπορείτε να τα αποκτήσετε με περίπου €60. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

[ iSpazio ]