Η Apple θα χρησιμοποιήσει OLED οθόνες για τις μελλοντικές συσκευές της;

Προφανώς η Apple επιθυμεί να εφαρμόσει την τεχνολογία OLED στις οθόνες των επόμενων συσκευών της. Η είδηση διέρρευσε από την εταιρεία του Cupertino η οποία αναζητά εξειδικευμένο προσωπικό με τις αναγκαίες δεξιότητες για να πραγματοποιήσει αυτή την αλλαγή.

Όπως και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια του 2008, όταν η Apple αποφάσισε να επικεντρωθεί στην υιοθέτηση της τεχνολογίας AMLCD για τις οθόνες της, η εταιρεία αποφάσισε να αναθέσει σε ειδικούς επιστήμονες την έρευνα αυτή. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποίησε το συνήθη τρόπο της, δηλαδή όπου υπήρχαν διαδεδομένες θέσεις εργασίας προσπαθούσε να βρει αυτούς που έχουν την ικανότητα να διευκολύνουν τη μετάβαση στη νέα αυτή τεχνολογία.

Η Apple ψάχνει έναν μηχανικό που να ειδικεύεται στην τεχνολογία OLED, ο οποίος όπως δηλώνεται στην προσφορά της απασχόλησης, θα είναι μέρος μιας ομάδας που θα σχεδιάσει και επόμενη ανάπτυξη των προηγμένων οθονών για τις μελλοντικές φορητές συσκευές. Μεταξύ των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων απαιτείται φυσικά μια καλή εμπειρία στον τομέα των επίπεδων οθονών.

Όπως ειπώθηκε και από το 9to5Mac για πρώτη φορά έχουμε αποδείξεις για την επιθυμία της Apple να αλλάξει τις οθόνες στα προϊόντα της. Ενώ δεν έχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι λογικό να περιμένουμε ότι ανάμεσα στις πολλές καινοτομίες που προσπαθούν να πετύχουν, προσπαθεί να βελτιώσει τις οθόνες στα διάφορα iPhone και iPad.

[ 9to5Mac ]