Η Apple θα αποκαλύψει μια καινούργια υπηρεσία υποστήριξης με το όνομα “Joint Venture”

Νωρίτερα σήμερα, μια αναφορά από το AppleInsider έκανε λόγο, ότι η Apple μάλλον θα πραγματοποιήσει μια “μυστική” συνάντηση με τους υπαλλήλους των Apple Stores, μια συνάντηση που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Κυριακή μετά από τη καθιερωμένη ώρα κλεισίματος των καταστημάτων.

Πολλά ειπώθηκαν, ότι αυτή η συνάντηση έχει να κάνει με την παρουσίαση των καινούργιων MacBook Pro (αν και δε ξέρουμε γιατί, θεωρώντας το γεγονός ότι μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους αυτή την Πέμπτη), την επόμενη έκδοση του iPad ή την πραγματοποίηση ενός Apple Event.

Παρά το γεγονός ότι η παρουσίαση του iPad 2 και ένα Apple Event μπορεί να γίνουν μέσα στην εβδομάδα, η  BGR αναφέρει ότι η συνάντηση θα επικεντρωθεί σε μια καινούργια υπηρεσία, που ονομάζεται “joint Venture”. Η υπηρεσία αυτή, απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις και φαίνεται να είναι ένα νέο είδος τεχνικής υποστήριξης, η οποία θα παρέχεται από του Genius υπαλλήλους της Apple.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι μέχρι και σήμερα, οι Apple Geniuses δεν συμβάλουν στην τηλεφωνική και την on-site τεχνική βοήθεια. Η Apple φαίνεται να επεκτείνει αυτές τις υπηρεσίες, γεγονός που θα βοηθήσει πολλούς τωρινούς αλλά και μελλοντικούς χρήστες των προϊόντων της. Οι υπάλληλοι θα ενημερωθούν για αυτή την καινούργια υπηρεσία την ερχόμενη Κυριακή. Σε μια αναφορά του TUAW το υποστηρίζει ότι η Apple αλλάζει το τρόπο με τον οποίο το Δίκτυο Συμβούλων διεκπεραιώνει τα διάφορα αιτήματα.

[ MacStories ]

thanks @kostasapple