Η Apple ετοιμάζει φθηνότερο iPhone και επέκταση σε άλλους φορείς

Η Business Insider και η Forbes αναφέρουν σήμερα το πρωί μια έρευνα του αναλυτή Tori Sacconaghi σχετικά με το meeting που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Apple COO Tim Cook, CFO Peter Oppenheimer και τον VP των Internet Services Eddy Cue.

Ο Sacconaghi σημειώνει ότι έγινε συνομιλία σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Apple και την κυκλοφορία μιας μικρότερης συσκευής iPhone το οποίο θα μπορέσει να να χτυπήσει άλλους τομείς της αγοράς και να τραβίξει περισσότερους παρόχους παγκόσμια έτσι ώστε να επεκταθεί το μερίδιο αγοράς του iPhone.

Ο Tim Cook αναφέρει πως η Apple θα κάνει διάφορες κινήσεις για να μην είναι μια εταιρία με “ακριβές” συσκευές μόνο και ότι δεν γίνετε να μην δώσει σημασία στις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς. Μας λέει ακόμα ότι η Apple κάνει πολλά έξυπνα σχέδια για το μέλλον και δεν θέλει τα προιόντα τους να είναι μόνο για τους πλούσιους.

Ακόμα ο Cook υποδυκνύει πως η αγορά των tablets θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την αγορά των PC και ότι περιμένει να δει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στα tablets παρά στα smartphones, και στην αγορά θα πάρουν μέρος όλοι οι κατασκευαστές PC και smartphones αλλά προσθέτει επίσης ότι η Apple έχει κάνει μια πάρα πολύ δυνατή αρχή και ετοιμάζει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Από τα παραπάνω μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Apple θα ετοιμάσει και άλλα μοντέλα iPhone έτσι ώστε να “χτυπήσει” περισσότερα τμήματα της αγοράς. Σχετικά με αυτό όμως θα μάθουμε περισσότερα  στην παρουσίαση του καινούριου iPhone τον Ιούνιο.

[MacStories]