Μια καινούρια θήκη δείχνει πως το όνομα του iPad 2 θα είναι απλά iPad

Όπως σημειώθηκε από το site Apple Bitch, μια καινούρια θήκη για το iPad επόμενης γενιάς διέρρευσε στο Γερμανικό site Macerkopf.de και επαληθεύει όλα αυτά που ακούγονται για την συσκευή.

Θα έχει κωνικές άκρες, λεπτότερο design, κάμερα πίσω και επίπεδη πλάτη, αλλά επίσης παρέχει και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το πραγματικό όνομα του iPad 2. Ο όρος “iPad 2” έχει δημιουργηθεί στην πραγματικότητα από τους δημοσιογράφους και τους bloggers για να δείξουν την δεύτερη επανάληψη της πλακέτας που θα κυκλοφορήσει σύντομα, η συσκευασία αυτής της καινούριας θήκης έρχεται με μία ετικέτα “For the new iPad” η οποία μας δίνει να καταλάβουμε πως στην πραγματικότητα το “iPad 2” θα ονομάζεται απλά iPad.

Επίσης να σημειώσουμε ότι τα προϊόντα για το iPhone 4 δεν γράφουν πάνω στην ετικέτα “Made for the iPhone 4”. Αντίθετα, η Apple προτιμά το απλό “Made for iPhone” το οποίο δεν σημαδεύει στο “iPhone  4” για κανένα λόγο. Αν ρίξουμε ακόμα μια ματιά στο όνομα iPad 2 μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν πρόκειται για ένα τόσο σπουδαίο όνομα – ειδικά όταν μιλάμε για μια εταιρία σαν την Apple.

Δεν υπάρχει καμία επαλήθευση ότι πρόκειται για μια αυθεντική δερμάτινη θήκη – η οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς διέρρευσε από έναν έμπορο στην Ελβετία ο οποίος έλαβε πάνω από 100 τέτοιες θήκες. Η θήκη έχει επίσης το μεγάλο άνοιγμα στο κάτω μέρος της πλάτης για το μεγαλύτερο ηχείο, δίνοντας τέτοιο ήχειο στο iPad που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτόν που βγάζουν θα MacBook.

Μπορείτε να δείτε αν θέλετε περισσότερες φωτογραφίες αυτής της θήκης εδώ. Ακόμα μια θήκη που εμφανίστηκε στο internet την προηγούμενη εβδομάδα επαληθεύει και πάλι άλλες φήμες για το iPad 2 όπως την λεπτότερη και μικρότερη κατασκευή, τις κάμερες και τις κωνικές άκρες.

[ MacStories ]