Transformers G1: Awakening | AppStore [Video]

Μετά από 4 χρόνια μια έκρηξη ηφαιστείου ξυπνά τα Transformers. Χρησιμοποιήστε την μοναδική δύναμη του κάθε Autobot για να νικήσετε τους Deceptions σε μάχες που βασίζονται στην στρατηγική. Θα πρέπει να αποκτήσετε την πηγή της δύναμης Energon για να ενεργοποιήσετε την επισκευή ή την αναβάθμιση των Transformers. Ετοιμαστείτε για επικές στιγμές.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 339831441]

23 Χαρακτήρες από την κλασσική σειρά

Χρησιμοποιήστε τα δημοφιλή Autobots στα οποία συμπεριλαμβάνονται ο Bumblebee, ο Optimus Prime, ο Rachet και ο Ironhide και προσπαθήστε να νικήσετε τα Decepticons στα οποία περιλαμβάνονται εχθροί όπως ο Megatron, ο Starscream, ο Soundwave και ο Frenzy! Το κάθε Transformer έχει τον δικό του οπλισμό, τις δικές του δυνάμεις αλλά και τις δικές του αδυναμίες.

iPhone Screenshot 3

17 επίπεδα στο Story Mode

Ακολουθήστε την πραγματική ιστορία των Transformers ενώ μάχεστε με στρατηγική σε 17 επίπεδα

Παίξτε σαν Autobots ή Decepticons

Πολημήστε σαν Autobots η ακόμα και σαν Decepticons στην Cybertron Arena mode και αν θέλετε μπορείτε να προκαλέσετε και τους φίλους σας!

Απίθανα 3D γραφικά

Ετοιμαστείτε για μάχη με στυλ και δείτε όλες τις λεπτομέρειες στα robot με πάρα πολλά ειδικά εφέ και απίθανα animations.

Μεταμορφώστε τα robot σας

Μεταμορφώστε το robot σας σε όχημα για την άμεση μεταφορά του και μεταμορφωθείτε πάλι σε robot για να είστε έτοιμοι για μάχη.

iPhone Screenshot 4

Ο πόλεμος τους με την μουσική σας (iOS 3.x δυνατότητα)

Επιλέξτε την μουσική σας μέσα από το παιχνίδι και χρησιμοποιήστε την στο background.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ju9jv5Kx3-E[/youtube]

Το παιχνίδι είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.