Μερικές εικόνες στην CES δείχνουν το iPad 2 με 128GB

Μετά από τις πρώτες θήκες για το iPad 2 στην CES, διάφορα περιοδικά ψάχνουν να βρούνε περισσότερα στοιχεία επαλήθευσης της άφιξης του καινούριου tablet της Apple το οποίο μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και νωρίτερα από τον Φεβρουάριο.

Το καινούριο iPad θα πρέπει να είναι πολύ κοντά (υπάρχουν διάφορες φήμες που μιλάνε για την κυκλοφορία του που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2011) και σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που μπορούμε να δούμε, θα είναι πολύ πιο λεπτό και ελαφρύ.

Στην πραγματικότητα κοιτώντας λίγο καλύτερα τις εικόνες στους πίνακες μπορούμε να δούμε ότι το καινούριο iPad θα κυκλοφορήσει και με 128GB χωρητικότητα.

Η ιδέα του 128GB iPad φαντάζει απίστευτη και σίγουρα είναι κάτι το οποίο σίγουρα χρειάζεται μια τέτοια συσκευή αν υπολογίσουμε ότι μερικά παιχνίδια αγγίζουν το 1 GB και φυσικά εφόσον είναι βασικός αντίπαλος των netbooks μια τέτοια καινοτομία θα άλλαζε πολύ τα πράγματα.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να πιστέψουμε με ένα πρόχειρο χαρτί που γράφει μην τραβάτε φωτογραφίες και είναι κολλημένο πάνω σε ένα πίνακα με ταινία ότι πρόκειται για κάτι το οποίο ισχύει.

Το site 9to5Mac επίσης βρήκε πρόσφατα ένα πολύ καλό video από ένα (λογικά) ψεύτικο iPad 2 το οποίο όμως μοιάζει και περιλαμβάνει όλες τις φήμες που έχουμε διαβάσει.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NJvKEzRWzA8[/youtube]

Στο video μπορούμε να διακρίνουμε σύμφωνα με τις φήμες μέχρι στιγμής πως θα είναι το καινούριο iPad, φαίνεται ακόμα και το 128GB…

[ iPadevice ]