Έρχεται και η επόμενη beta του redsn0w για το πολυαναμενόμενο untethered jailbreak

Αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει η καινούρια έκδοση του redsn0w από την DevTeam η οποία θα παρέχει untethered jailbreak για όλες μας τις συσκευές σε iOS 4.2.1. Αρκετές μέρες τώρα η DevTeam κυκλοφορεί διάφορες beta εκδόσεις τις οποίες μπορούν να δοκιμάζουν χρήστες μέχρι να βεβαιωθούν ότι η καινούρια έκδοση δουλεύει σωστά και να κυκλοφορήσουν το καινούριο εργαλείο για jailbreak για όλους τους χρήστες.

Σύντομα η DevTeam πρόκειται να επαληθεύσει την άφιξη της beta 5 με υποστήριξη για windows. Ακόμα δεν μιλάμε για την τελική έκδοση αλλά φτάνουμε στην ολοκλήρωση των δοκιμών.

Όσον αφορά το επόμενο jailbreak, φαίνεται ότι ο comex διατηρεί τα πολύτιμα exploits του για να τα χρησιμοποιήσει στο iOS 4.3 και έχει τα πάντα έτοιμα για να αρχίσει την ανάπτυξη του επόμενου του εργαλείο για jailbreak.

Μέχρι στιγμής βασικές απαιτήσεις για να δουλέψει αυτή η έκδοση θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2 beta 3 και να έχουμε ενεργοποιήσει το iPhone μας χωρίς να το έχουμε κάνει hacktivate. Στο Twitter μπορούμε να ακολουθήσουμε τον λογαριασμό @redsn0w_testers για διάφορες ανακοινώσεις, προβλήματα ή νέα που θα αναφέρουν σχετικά με αυτό.

Με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του redsn0w θα αναρτήσουμε και τον αντίστοιχο οδηγό για να μπορέσετε να κάνετε untethered jailbreak στις συσκευές σας σε iOS 4.2.1.