Η Microsoft προσφέρει στον Geohot Windows Phone 7

Πριν λίγο καιρό ο γνωστός και διάσημος hacker του iPhone Geohot επέστρεψε στην jailbreak σκηνή και αυτή την φορά κατάφερε να αναπτύξει ένα καινούριο jailbreak για το PlayStation 3. Άμεσα η Sony τον κάλεσε στο δικαστήριο επειδή παραβίασε πνευματικά δικαιώματα. Πρόσφατα επίσης ο νεαρός hacker δήλωσε πρόθεση του να αγοράσει μια windows phone 7 συσκευή για να δουλέψει στην ασφάλεια του λειτουργικού του συστήματος. Σήμερα άρθρα σε διάφορα blogs όπως το iClarified αναφέρουν ότι η ίδια η Microsoft προσφέρει στον Geohot την windows phone 7 συσκευή.

Όλα αυτά έγιναν μέσω του κοινωνικού δικτύου του twitter. Στην πραγματικότητα ο Brandon Watson ένας υπάλληλος της Microsoft στο τμήμα ανάπτυξης του Windows Phone 7 έγραψε το παραπάνω μήνυμα.

Geohot, αν θέλεις να φτιάξεις κάτι ενδιαφέρον για το windows phone 7, στείλε μου ένα  email και η ομάδα θα σου δώσει μία συσκευή – ας αφήσουμε την δημιουργικότητα των developers να ανθίσει.

Προφανώς η Microsoft ενδιαφέρεται σοβαρά να δουλέψει με τον διάσημο hacker για να δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στις συσκευές της.