Mac App Store, σήμερα στις 19:00!

Η Apple σήμερα πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του Mac App Store στις 7 το απόγευμα. Πρόκειται για ένα “κατάστημα” που όπως και στις iOS συσκευές μας θα έχουμε την δυνατότητα μέσα από αυτό να κατεβάσουμε διάφορες εφαρμογές για Mac δωρεάν ή με πληρωμή.

Με την έναρξη του Mac App Store ακούγεται ότι θα δούμε πολλούς τίτλους παιχνιδιών για iOS συσκευές να κάνουν την εμφάνιση τους στα Mac μας όπως επίσης και την άφιξη πολλών updates σε εφαρμογές που μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο update για αρκετό καιρό όπως για παράδειγμα το tweetie για Mac.

Σύμφωνα με διάφορα site μαζί με το Mac App Store η Apple θα κυκλοφορήσει το Mac OS X 10.6.6 το οποίο λογικά έχει κάποια frameworks τα οποία χρειάζεται το Mac App Store για την σωστή του λειτουργία.

Περιμένουμε την έναρξη του Mac App Store και θα σας ενημερώσουμε με νεότερα εκείνη την στιγμή.

4 thoughts on “Mac App Store, σήμερα στις 19:00!

  • January 6, 2011 at 22:55
    Permalink

    υπαρχει καποιο προβλημα με τα ελληνικα αν κανω update ? μπορει να χασω την ελληνικη εκδοση και να ειναι στα αγγλικα? εχω την 10.6.5

  • January 6, 2011 at 19:55
    Permalink

    υπαρχει καποιο προβλημα με τα ελληνικα αν κανω update ? μπορει να χασω την ελληνικη εκδοση και να ειναι στα αγγλικα? εχω την 10.6.5

  • January 6, 2011 at 23:16
    Permalink

    Ναι τα Ελληνικά θα χαθούν… αν θέλετε μπορείτε να περιμένετε από την iSquare για τα Ελληνικά, αλλιώς αν δεν σας ενδιαφέρουν τα Ελληνικά μενού μπορείτε να προχωρήσετε με το update… ο ελληνικός ορθογράφος και το λεξικό δεν θα χαθούν.

    • January 7, 2011 at 01:16
      Permalink

      εκανα update αλλα συνεχιζω να εχω τα ελληνικα κανονικα και μοθ εμφανιζει και το app store οπως λενε οτι γινεται..

Comments are closed.