iKino GR, για τους λάτρεις του Kino | AppStore

Η εφαρμογή iKino GR έχει σκοπό να σας διευκολύνει στην διαλογή των δελτίων Kino του ΟΠΑΠ και να σας βοηθήσει στην επιλογή των “χρυσών” αριθμών με στατιστικές πληροφορίες για τις κληρώσεις.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 370849156]

Μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε κλήρωση του Kino μέσα από την εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι αριθμοί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με βάση την ημερομηνία ή τον αριθμό της κλήρωσης.

Επιπλέον η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύετε τα δελτία σας και να πραγματοποιείται διαλογή των επιτυχιών τους με βάση τον αριθμό των κληρώσεων στις οποίες συμμετέχουν.

Παρέχονται στατιστικές πληροφορίες για τις τελευταίες 50 κληρώσεις, όπου μπορείτε να δείτε την συχνότητα εμφάνισης αλλά και τις καθυστερήσεις των 80 αριθμών, τα ποσοστά εμφάνισης μονών ή ζυγών αριθμών, μικρών ή μεγάλων καθώς και τα ποσοστά εμφάνισης αριθμών αριστερά ή δεξιά.

Τέλος η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε αριθμούς για τις επόμενες κληρώσεις είτε εντελώς τυχαία, είτε προτείνοντας κάποιους αριθμούς βάση των στατιστικών των τελευταίων 5 κληρώσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΕΡΔΗ Η ΜΗ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.

Παρόλο που οι πληροφορίες για τις κληρώσεις προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο λάθους στην διαλογή των δελτίων που μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα της εφαρμογής ή σε κάποιο λάθος από μεριάς χρήστη κατά την εισαγωγή των δεδομένων των δελτίων.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EImweaw0tto[/youtube]

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.