Οδηγός: HTC Sense Theme για το iPhone 4 | Cydia

Σήμερα σας δείχνουμε έναν οδηγό που δημιουργήθηκε από το HDBlog για να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε ένα HTC Sense theme στο iPhone 4 το οποίο θα είναι πλήρως συμβατό με την Retina display.

Απαιτήσεις

  • Κατεβάστε το theme AndroiHD
  • Εγκαταστήστε το Winterboard, το OpenSSH και το LockScreen Clock Hid από το Cydia
  • Οποιοδήποτε πρόγραμμα FTP που υποστηρίζει SSH, όπως το Cyberduck για Mac ή το WinSPC για windows.

Αφαίρεση της ώρας και της ημερομηνία από την LockScreen

Για να εγκαταστήσουμε το theme αρχικά θα πρέπει να κρύψουμε την ώρα και την ημερομηνία από την LockScreen, για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε το LockScreen Clock Hide από τα Settings και να ρυθμίσουμε τα παρακάτω:

Εγκατάσταση του theme

1.Για να κάνουμε εγκατάσταση κάποιο theme, αν δεν το κατεβάσουμε από το Cydia, θα πρέπει να συνδεθούμε με SSH στην συσκευή μας πηγαίνοντας στο /private/var/stash/Themes.xxxx/

2. Μέσα σε αυτό το φάκελο ρίχνουμε τον φάκελο AndroiHD που κατεβάσαμε πριν.

Ρύθμιση του καιρού

1. Πηγαίνουμε στο SSH (εκεί που είμαστε από το προηγούμενο βήμα) και ανοίγουμε το αρχείο AndroiHD.js με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου θέλουμε.

2. Τώρα πρέπει να βρούμε μέσα στο αρχείο το string var YWCode = ‘32452’ αυτός ο κωδικός θα αλλαχτεί με αυτόν που αντιστοιχεί στην πόλη μας. Πηγαίνουμε στο site Yahoo Weather και εκεί ψάχνουμε για την πόλη μας. Ο κωδικός στο τέλος του link είναι αυτός που χρειαζόμαστε για το αρχείο .js.

Για την πόλη της Αθήνας για παράδειγμα ο κωδικός είναι 12838951, και θα πρέπει να τον βάλουμε στον κώδικα στο αρχείο .js όπως βλέπουμε στην συνέχεια:

YWCode = ‘12838951’

Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά είναι να ανοίξετε το Winterboard και να ενεργοποιήσετε το theme.

[ iSpazio ]