Κυκλοφόρησε το redsn0w 0.9.7 beta 4 για Untethered Jailbreak σε iOS 4.2.1

H DevTeam κυκλοφόρησε πρόσφατα μια καινούρια έκδοση για το redsn0w, το οποίο φτάνει στην έκδοση 0.9.7b4. Με αυτή την έκδοση που συνεχίζει να είναι μόνο για beta testers μπορούμε να κάνουμε untethered jailbreak σε iOS 4.2.1 για όλες τις συσκυές.

Η καινούρια beta έκδοση δεν απαιτεί πια από τους χρήστες να τρέξουν την διαδικασία με το usbmuxd, επιτρέποντας έτσι ακόμα και σε απλούς χρήστες την δοκιμή αυτού του καινούριου εργαλείου και απλουστεύοντας ακόμα περισσότερο το jailbreak και φυσικά λύνει και τα προβλήματα κρασαρίσματος που μπορεί να υπήρχαν μέχρι πριν. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα με το Bluetooth, το Skype και άλλες εφαρμογές που έκλειναν όταν πηγαίναμε να τις ανοίξουμε με τις προηγούμενες εκδόσεις του redsn0w.

Δεν προτείνουμε την χρήση του redsn0w 0.9.7b4 από απλούς χρήστες, εφόσον αυτές οι redsn0w εκδόσεις είναι αποκλειστικά για δοκιμές και είναι ασταθείς.

Για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την διαδικασία, υπάχει η καινούρια έκδοση του redsn0w για Mac (η έκδοση για windows θα κυκλοφορήσει σύντομα) και μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ.

Μέχρι στιγμής βασικές απαιτήσεις για να δουλέψει αυτή η έκδοση θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένα τα SHSH του iOS 4.2 beta 3 και να έχουμε ενεργοποιήσει το iPhone μας χωρίς να το έχουμε κάνει hacktivate. Στο Twitter μπορούμε να ακολουθήσουμε τον λογαριασμό @redsn0w_testers για διάφορες ανακοινώσεις, προβλήματα ή νέα που θα αναφέρουν σχετικά με αυτό.

Με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του redsn0w θα αναρτήσουμε και τον αντίστοιχο οδηγό για να μπορέσετε να κάνετε untethered jailbreak στις συσκευές σας σε iOS 4.2.1.