YannisKontos, φωτογραφίες του βραβευμένου φωτογράφου | App Store [Video Review]

Ο Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης και η Culture Concept μας ανακοινώνουν την κυκλοφορία της καινούριας τους εφαρμογής για iPhone, iPod touch και iPad (Universal). Πρόκειται για μια εφαρμογή που περιλαμβάνει την δουλειά του διάσημου και διεθνώς βραβευμένου Έλληνα φωτογράφου Γιάννη Κόντου.

iPad Screenshot 1iPad Screenshot 2

[app 400112422]

Ο Γιάννης Κόντος ως επαγγελματίας φωτοδημοσιογράφος και συνεργάτης του αμερικανικού πρακτορείου POLARIS IMAGES έχει καλύψει τους πρόσφατους πολέμους στο Ιράκ, το Κόσοβο και το Αφγανιστάν καθώς και τα σημαντικότερα γεγονότα στον πλανήτη την τελευταία δεκαετία.

iPad Screenshot 3iPad Screenshot 4

Φωτογραφίες, κείμενα και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται στα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά έντυπα, όπως: Time, Newsweek, The New York Times, Stern, Paris Match, The Sunday Times Magazine κ.ά. Μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με 20 διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία είναι και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Σύγχρονα Θέματα» του κορυφαίου οργανισμού World Press Photo το 2006. Έχει πραγματοποιήσει πολλές σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ έχει εκδώσει δύο λευκώματα από τις εκδόσεις Καστανιώτη με τίτλο «Α-πορίες» και «Κόκκινη Ουτοπία, Φωτογραφίες από την Βόρεια Κορέα».

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τι ακριβώς περιλαμβάνει η εφαρμογή αυτή στο Video Review μας.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbRBTfOCWUc[/youtube]

Η εφαρμογή YannisKontos είναι συμβατή με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί firmware iOS 3.2 ή νεότερο.