TikTok & LunaTik, Τα καλύτερα αξεσουάρ για το iPod nano!

Σίγουρα έχουμε δει πολλές θήκες για το iPod nano που μετατρέπουν αυτή την απίθανη συσκευή σε ρολόι χειρός άλλα θα λέγαμε πως λίγες μόνο ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Πρόκειται για την LunaTik και την TikTok.

The iPod Nano Watches to Rule Them All (Trust Me Here)

Ο Scott Wilson, ιδρυτής της MINIMAL, θέλει να μετατρέψει το iPod nano σε ρολόι και να το κάνει σωστά. Οι προτάσεις του είναι η TikTok και η LunaTik δύο απίθανα λουράκια που δημιουργούν το τέλειο ρολόι χειρός και όχι απλά έναν τρόπο να κρατάτε το iPod nano πάνω στο χέρι σας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Το TikTok είναι το φθηνότερο από τα δύο μοντέλα, ένα πλαστικό λουράκι με ένα πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε το iPod nano και να μείνει εκεί ασφαλές. Το LunaTik όμως είναι το κάτι άλλο, κατασκευασμένο από το Aerospace Grade αλουμίνιο και μηχανισμό CNC ο οποίος “αγκαλιάζει” το iPod nano. Το λουράκι του είναι κατασκευασμένο από σουλικονούχο λάστιχο και το πλαίσιο αποτελείται από δύο κομμάτια τα οποία ασφαλίζουν το iPod nano απόλυτα.

The iPod Nano Watches to Rule Them All (Trust Me Here)

Η τιμή για το Lunatik είναι $70 (περίπου 52€) ενώ για το TikTok είναι  $35 (περίπου 26€). Ο Willson όμως που κάποτε ήταν creative director στην Nike ξεκίνησε μια σελίδα Kickstarter στην οποία γίνεται χρηματοδότηση του έργου και μπορεί ακόμα να εξασφαλίσει χαμηλότερη τιμή για το προϊόν.

[via Gizmodo]