TextPics, στείλτε μηνύματα κειμένου με ASCII χαρακτήρες | App Store

H εφαρμογή TextPics είναι μια πολύ καλή εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο App Store η οποία περιέχει πολλές φιγούρες σχεδιασμένες με διάφορους χαρακτήρες ASCII. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις φιγούρες και να στείλετε SMS ή να τις αποθηκεύσετε στο clipboard για να τις δημοσιεύσετε στο Twitter ή σε κάποιο chat.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 2

[app 389799209]

Η διαδικασία είναι απλή, μόλις ανοίξετε την εφαρμογή θα βρείτε διάφορες εικόνες χωρισμένες σε κατηγορίες, και μετά αφού επιλέξετε μια εικόνα που θέλετε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι  να πατήσετε πάνω της και να επιλέξετε Copy to Clipboard, μετά έχετε την δυνατότητα να την στείλετε με SMS ή να την αποθηκεύσετε στα αγαπημένα για να μπορείτε να την βρείτε εύκολα αν την χρειαστείτε.

iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 5

Πολλές κατηγορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και όλες έχουν διαφορετικές εικόνες με περισσότερες από 250 η κάθε μία που μπορείτε να επιλέξετε, επίσης για αυτούς που δοκιμάζουν πριν αγοράσουν υπάρχει η δωρεάν έκδοση (Lite) η οποία δεν περιέχει όλες τις εικόνες της ολοκληρωμένης έκδοσης και επειδή δεν θα πληρώσετε θα υπάρχει ένα μήνυμα σε κάθε SMS που στέλνετε που θα γράφει “Sent via TextPics”.

[app 395604449]

Η εφαρμογή TextPics είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.