Star Wars Arcade: Falcon Gunner | App Store

Πριν λίγο καιρό αναφέραμε το καινούριο Star Wars παιχνίδι για το iPhone και το iPod touch που ένα βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιεί Augmented Reality για να μετατρέψει το περιβάλλον του σπιτιού σας σε αυτό του Star Wars!

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 399665096]

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στον κόσμο του Star Wars όπως ποτέ ξανά με το Star Wars Arcade: Falcon Gunner. Διαθέσιμο MONO για το iPhone 4, iPhone 3GS και το iPod touch 4ης γενιάς, το Falcon Gunner είναι το πρώτο παιχνίδι Star Wars με τεχνολογία augmented reality που σας επιτρέπει να μάχεστε με την αυτοκρατορία παντού.

iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4

Χαρακτηριστικά:

  • Το AR Mode του φέρνει την μάχη στο σαλόνι σας: Χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής σας, το γυροσκόπιο και το accelerometer, το Falcon Gunner μετρατρέπει το γήινο σας περιβάλλον σε επικές διαστημικές μάχης και σας επιτρέπει να το χειριστείτε απλά γυρνώντας το σώμα σας όπως πρέπει. Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο.
  • Κλασσική δράση σε Arcade στυλ, με 20+ επίπεδα: Εμπνευσμένο από το Arcade παιχνίδι του 1984 Star Wars, αυτό το πρώτου προσώπου παιχνίδι δράσης σας βάζει στο κάθισμα του Flacon, δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε την εμπειρία για πάνω από 20 επίπεδα arcade δράσης
  • Ειδικές τροποποιήσεις: Αφού εξοντώσετε διάφορα TIE fighters, Star Destroyers και μερικές άλλες εκπλήξεις έχετε την δυνατότητα με τα credits που κερδίζεται να τροποποιήσετε για καλύτερη άμυνα αλλά και καλύτερη επίθεση το Flacon σας
  • Υποστήριξη Retina display
  • Υποστήριξη Game Center και Facebook: Προκαλέστε τους φίλους σας και δείτε διάφορες εκπλήξεις συνδέοντας το παιχνίδι σας με το Facebook ή το Game Center.

Το Star Wars Arcade: Falcon Gunner απαιτεί iOS 4.1 ή νεότερο.