Quake III Arena HD μόνο για iPad, αλλαγές και βελτιώσεις [Αποκλειστικό]

Ο AlxPick ο οποίος ασχολείτε για να μας φέρει το Quake III Arena, αυτό το απίστευτο FPS της ID Software στο iPad, μας ενημέρωσε πρόσφατα πως μία ιδέα που είχαμε σχετικά με τα χειριστήρια στο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε.

Στην πραγματικότητα μιλήσαμε με τον AlxPick σχετικά με το port του Quake III Arena που φτιάχνει για το iPad και προτείναμε χειριστήρια στο παιχνίδι σαν αυτά που υπάρχουν στο N.O.V.A. Χτες λοιπόν λάβαμε ένα μήνυμα από τον ίδιο με την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής! Δυστυχώς η καινούρια έκδοση του Quake δεν υπάρχει ακόμα στο Cydia και θα πρέπει να περιμένετε για λίγες μέρες ακόμα μέχρι να διορθωθούν κάποια προβληματάκια.

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω screenshot τα χειριστήρια είναι πια χωρισμένα όπως και στο παιχνίδι N.O.V.A. στα αριστερά το joystick για να μετακινούμαστε και τώρα όλη η οθόνη για παρακολούθηση (κάμερα). Στα δεξιά υπάρχουν πια τα κουμπιά με την σειρά εμφάνισης είναι για το πήδημα (jump) το μεγάλο κουμπί είναι το κουμπί για τον πυροβολισμό (shoot) και το τελευταίο ειναι το κουμπί για να αλλάζετε τα όπλα. Το κουμπί shoot ή αλλιώς AMOK (όπως το ονομάζει ο AlxPick) μπορεί με 2 tap να κλειδώσει αλλά θα μείνετε γρήγορα από σφαίρες!!

Στην έκδοση που δοκιμάσαμε υπάρχει και ήχος αλλά δυστυχώς δεν είναι τελειοποιημένη και όσον αφορά τον ήχο κάνει πολλές φορές το παιχνίδι να κολλάει αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα βρει κάποια λύση ο AlxPick και για αυτό!

Επίσης αν έχετε αγοράσει το Quake III Arena είτε για Mac είτε για PC μπορείτε να βρείτε το CD και να περάσετε τα αρχεία στο iTunes και να έχετε έτσι ολοκληρωμένο το παιχνίδι με όλα του τα επίπεδα στο iPad σας! Απλά δείτε την παρακάτω φωτογραφία του iTunes για οδηγίες!