N.O.V.A. 2, περισσότερες λεπτομέρειες!

Το N.O.V.A. ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2009, και η συνέχεια του παιχνιδιού στυλ Halo για iOS της Gameloft έρχεται σύντομα κοντά μας. Η εταιρία άρχισε να διαρρέει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το καινούριο N.O.V.A.

Το καινούριο παιχνίδι αρχίζει 8 χρόνια μετά από το πρώτο και ο ήρωας μας Kal Wardin αφήνει τον πλανήτη που διαδραματίζεται το πρώτο παιχνίδι και τώρα μένει στην έρημο του πλανήτη Scorpius.

Στον πλανήτη που βρίσκεται έχει ξεσπάσει ένας αιματηρός εμφύλιος πόλεμος, από την μια πλευρά η κεντρική κυβέρνηση των Terran Orbitals ενάντια στην Human-Allien Alliance.

Είναι μια συμμαχία μεταξύ των Volterites, μια πρωτόγνωρη κούρσα των εξωγήινων και πολιτικών από τις αποικίες, που υπόσχονται ένα ιδανικό μέλλον όπου η εξωγήινη τεχνολογία θα βάλει ένα τέλος σε όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας. Φυσικά, οι Volterites έχουν ειδικές δυνάμεις, μπορούν να ελέγξουν το μυαλό και έχουν και άλλες τηλεκινητικές ικανότητες.

Με αυτό το background του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες για τους εχθρούς παρακάτω

Εχθρούς όπως: τους Volterite Psychers, που είναι εξοπλισμένοι με ένα αόρατο κοστούμι και χρησιμοποιούν τις τηλεκινητικές τους ικανότητές. Ο Volterite Shock Trooper, οπλισμένος με ένα lightning gun (όπλο ασπραπής). Ο Heavy Demon, ένας εχθρός που πετάει plasma balls, σκυλιά Cybertooth με πανοπλία, πεζοναύτες που έχουν μολυνθεί, οι οποίοι χρησιμοποιούν τουφέκια, καραμπίνες και sniper εναντίον σας και οι Red Fury Troopers που χάρη στο jetpack τους έχουν την δυνατότητα να διανήσουν με άλμα αρκετά μεγάλες αποστάσεις και είναι οπλισμένοι με δύο πιστόλια plasma και flashbang χειροβομβίδες.

Μπορείτε να δείτε αν θέλετε όλες τις φωτογραφίες των εχθρών κάνοντας click εδώ.

Το gameplay trailer του παιχνιδιού μπορείτε να το δείτε στην συνέχεια.

Το N.O.V.A. 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο και θα σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία του με ένα καινούριο άρθρο.

[via pocketgamer]