Mutant Bash TV, εγκρίθηκε και θα το δούμε αύριο στο App Store!

H τελευταία δημιουργία του John Carmack για το iPhone, iPad και το iPod touch είναι κάτι που έχουμε αγωνία να δούμε από την κυκλοφορία του πρώτου demo video τον Αύγουστο. O συνιδρυτής της id Software και ο προγραμματιστής απίθανων παιχνιδιών όπως το Wolfenstein 3D, το Doom και το Quake είναι ένας ο οποίος θα πρέπει να παρακολουθούμε συχνά επειδή όλες του οι δουλειές είναι πραγματικά αριστουργήματα.

Μπορεί να το γνωρίζεται από τον προηγούμενο του τίτλο “Rage Mobile” μετά ανακοινώθηκε σαν Mutant Bash TV το επερχόμενο παιχνίδι της id Software είναι ένα παιχνίδι first person shooter το οποίο θα χρησιμοποιεί την μηχανή Rage. Αντίθετα με τα ports που έγιναν παλαιότερα από άλλα παιχνίδια της id Software όπως το Doom, το Mutant Bash TV είναι γραμμένο από την αρχή για το iPhone αξιοποιώντας όλες τις μοναδικές του ικανότητες.

Το παιχνίδι αυτό εγκρίθηκε σήμερα από την Apple και αύριο πιθανόν να το δούμε στο App Store. Η τιμή του όπως έχουν αναφέρει και στο παρελθόν να είναι  0.79€ για την Standard Definition έκδοση και  1.59€ για την HD έκδοση!

[via PocketGamer & MacStories]