The Lord of the Rings: Middle-earth Defense, κυκλοφόρησε στο App Store

Κυκλοφόρησε το παιχνίδι The Lord of the Rings: Middle-earth Defense, ο πολυαναμενόμενος αυτός τίτλος που βγήκε από την κινηματογραφική επιτυχία. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 397439596]

Βαθιά μέσα στην σκοτεινή Mordor, η δύναμη του Sauron μεγαλώνει. Προστατέψτε τη Μέση Γη από την προώθηση της παράταξή της σε αυτό το παιχνίδι. Τοποθετήστε σωστά τους ήρωες σας – τον Aragorn, τον Gandalf και τον Legolas  και πολλούς άλλους – και αναπτύξτε ομάδες συμμάχων όπως Elven τοξότες ή Hobbits να υπερασπιστούν φρούρια από την αδυσώπητη επίθεση των εχθρικών δυνάμεων.

iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4

Αναβάθμιστε τους ήρωες σας για να τους δώσετε μια  ειδικότητα σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες: την ταχύτητα, την επίθεση, το εύρος και την ικανότητα. Στο Story Mode, παίξτε 18 επίπεδα σε 7 μοναδικά 3D περιβάλλοντα με στοιχεία ιστορίας που βασίζονται και στις τρεις ταινίες της τριλογίας. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και Challenge Mode, όπου θα αντιμετωπίσει ατέλειωτα κύματα των επιθέσεων μέχρι να μην υπάρχουν άλλα Battle Hit Points. Προσπαθήστε να πετύχετε την καλύτερη βαθμολογία σε κάθε περιβάλλον! Η μάχη για την Μέση Γη έχει αρχίσει – σταθείτε και προστατέψτε την από το κακό του σκουτεινού άρχοντα Sauron.

Μερικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού

  • Αμυντικό παιχνίδι σε στυλ στρατηγικής με πολλά 3D περιβάλλοντα που βασίζονται με μέρη που υπήρχαν στην τριλογία ταινιών.
  • Game Center επιτεύγματα, βρείτε 20 από αυτά και ξεκλειδώστε χαρακτήρες και περιβάλλοντα.
  • 2 Gameplay modes: Story και Challenge.
  • Story mode: Ένα σύνολο από 18 επίπεδα σε 7 περιβάλλοντα
  • Challenge mode: Περάστε από 7 περιβάλλοντα, έχοντας άμυνα απέναντι σε κύματα από εχθρούς, μέχρι τα Battle Hit Points σας τελειώσουν.
  • Τοποθετήστε τους ήρωες (πύργους) όπως ο Aragorn, ο Gandalf, ο Legolas, ο Gilmi και η Arwen: και αναπτύξτε ομάδες συμμάχω όπως Elven Archers, Gondorian Soldiers, Riders of Rohan, και όλη την συντροφιά του δαχτυλιδιού, μαζί με  Frodo, Samwise, Merry, Pippin και Boromir.
  • Οι ήρωες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικές δυνάμεις για να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.

Το παιχνίδι Lord of the Rings: Middle-earth Defense είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch, iPad kαι απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.