Jailbreak iOS 4.1 με RedSn0w 0.9.6b2 (Mac)

Η iPhone Dev Team κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του RedSn0w. Αυτή η καινούρια έκδοση ήταν κάτι που πάρα πολλοί θέλαμε η οποία έχει ενσωματωμένο το exploit που χρησιμοποιείται το limera1n του Geohot, κάνοντας έτσι το πρόγραμμα συμβατό με τις τελευταίες συσκευές της Apple. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον οδηγό αυτού του εργαλείου για Mac.

Συμβατότητα

  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPod touch 2G μόνο το MB μοντέλο
  • iPod touch 3G
  • iPod touch 4G

Download

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσουμε αυτά που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τον οδηγό.

  • Το firmware 4.1 για την συσκευή μας. Μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο link στην κατηγορία firmware
  • RedSn0w 0.9.6b2 για Mac, κατεβάστε το από εδώ

Οδηγίες

1. Μόλις ανοίξετε το πρόγραμμα επιλέξτε το κατάλληλο ipsw αρχείο κάνοντας κλικ στο κουμπάκι Browse, και μετά μόλις το πρόγραμμα αναγνωρίσει το firmware, θα ξεκινήσει μια σύντομη διαδικασία στην οποία απαιτείται σύνδεση στο internet.

2. Στην επόμενη οθόνη, τικάρουμε το Install Cydia και κάνουμε κλικ στο κουμπάκι Next ξανά. Ανάλογα σε ποιά συσκευή κάνετε jailbreak μπορείτε να τικάρετε και άλλες επιλογές που θα βρείτε εκεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

3. Μετά το πρόγραμμα θα σας ζητήσει με απλά βήματα να βάλετε τη συσκευή σας  σε DFU mode ακολουθώντας τις οδηγίες βλέπετε στην οθόνη για να κάνετε την συσκευή σας jailbreak σε δευτερόλεπτα.

Υπενθυμίζουμε: αν τικάρετε την επιλογή για το ποσοστό της μπαταρίας θα μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από τα settings της συσκευής.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκλείδωμα (ultrasn0w) για το baseband 05.14.02 iPhone 3GS αλλά με αυτή την έκδοση επιστρέφει η επιλογή του τροποποιημένου logo σε boot screen και recovery mode screen.

Φυσικά, αν έχετε κάνει ήδη jailbreak  την συσκευή σας με κάποιο από τα υπόλοιπα εργαλεία, όπως το limera1n, το PwnageTool ή το GreenPois0n δεν χρειάζεται να την επαναλάβετε με το RedSn0w.

Instructions

3 thoughts on “Jailbreak iOS 4.1 με RedSn0w 0.9.6b2 (Mac)

  • November 1, 2010 at 14:17
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Jailbreak iOS 4.1 με RedSn0w 0.9.6b2 (Mac): Η iPhone Dev Team κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του RedSn0w. Αυτή η… http://bit.ly/aKtp42</span></span&gt;

  • November 11, 2010 at 00:31
    Permalink

    να ρωτήσω κάτι .. γιατί οποτε προσπαθήσω να κάνω upgrade το iphone μου δεν μου περνάει την καινούργια firmware και μου κρατάει την παλιά με τα ήδη υπάρχον apps μέσα? το δοκίμασα πολλές φορες με redsnow αλλα τίποτε… ξέρει κανεις κάποια λύση?

    • November 11, 2010 at 14:28
      Permalink

      To iPhone είναι αγορασμένο από το εξωτερικό ή Ελλάδα; Ποιο iOS έχει τώρα; Δοκίμασες να το κάνεις με iTunes AN είναι αγορασμένο από Ελλάδα;

Comments are closed.