iOS 4.3, iTunes Subscriptions και το αποκλειστικό iPad περιοδικό θα κυκλοφορήσουν το 2011!

Την προηγούμενη εβδομάδα διαβάσαμε φήμες ότι νωρίς τον Δεκέμβριο θα δούμε το iOS 4.3 και τα in-app subscriptions για την υποστήριξη του πρώτου αποκλειστικού περιοδικού για iPad της News Corp, που σύμφωνα με φήμες θα ονομάζεται “The Daily”. Η ημερομηνία αυτού του event που αρχικά ήταν για τις αρχές Δεκεμβρίου αλλάζει και πρόκειται να γίνει στις αρχές του 2011.

Η αλλαγή της ημερομηνίας για το 2011 όντως είναι πολύ πιθανή. Μια καινούρια ανανεωμένη και βελτιωμένη έκδοση για το iOS μετά από αυτή του iOS 4.2.1 (που από την αρχή φαινόταν ότι είχε προβλήματα) αλλά και μια σημαντική αλλαγή στο iTunes για να είναι συμβατό με τα in-app subscriptions που θα έχει το καινούριο iOS και τέλος η έναρξη του αποκλειστικού iPad περιοδικού και αυτά όλα μαζί κάνουν την  προετοιμασία τους λιγάκι δύσκολη.

Λογικά τα παραπάνω θα πρέπει να ισχύουν ο Δεκέμβριος έρχεται με γρήγορους ρυθμούς και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κάτι σχετικό την beta του iOS 4.3. Αλλά από την άλλη πλευρά με τις αναφορές για  bugs στο FaceTime δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι έχει ακριβώς η Apple στο μυαλό της .

[CultOfMac]