Παιδικά Τραγούδια στο YouTube | App Store

Τα καλύτερα παιδικά τραγούδια που μπορείτε να βρείτε στο  YouTube όλα μαζεμένα σε μια εφαρμογή σε διάφορες κατηγορίες και playlists!

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

Οργανωμένα από γονείς παιδικά τραγούδια σε κατηγορίες και υποκατηγορίες για δεκάδες ώρες ψυχαγωγίας.

[app 404724986]

Έχουμε εξετάσει και συλλέξει δεκάδες τραγούδια ασφαλή για παιδιά δημιουργώντας εύχρηστα playlists για εύκολη πρόσβαση. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν κατηγορία τραγουδιού και στη συνέχεια το τραγούδι που επιθυμούν για να δουν το βίντεο του. Μπορούν επίσης να κάνουν λίστες με τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Μέσα από τα τραγούδια τα παιδιά μπορούν να δουν τους αγαπημένους του ήρωες και να μάθουν για ζώα, σχήματα, χρώματα, μουσική και άλλα.

Στην εφαρμογή θα βρείτε τραγούδια από την Barbie, Bebbe lilly, Gummy bear, Pigloo, Ζουζούνια, Στρουμφάκια και άλλα πολλά. Τα περισσότερα τραγούδια είναι στα Ελληνικά.

iPhone Screenshot 5iPhone Screenshot 4

Η επιλογή τραγουδιών είναι βασισμένη στη διαθεσιμότητα του YouTube. Μερικά βίντεο δεν είναι στο Youtube και επομένως δεν μπορείτε να τα βρείτε σε αυτό το app. Τα βίντεο μπορεί να αφαιρεθούν από το YouTube, φροντίζουμε όμως να τα αντικαθιστούμε με καινούρια σε τακτική βάση καθώς και να εμπλουτίζουμε την εφαρμογή με νέες κατηγορίες τραγουδιών και τραγούδια.

Όλα τα τραγούδια είναι hosted στο YouTube.com επομένως το app προϋποθέτει σύνδεση με το διαδίκτυο και κατά προτίμηση wifi. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας επιτρέπει πρόσβαση στο YouTube (Settings > General > Restrictions)

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την εφαρμογή για οποιοδήποτε λόγο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info (at) nqcontent.com

Η ανάπτυξη έγινε με την πλατφόρμα AppBaker (appbaker.com)

Η εφαρμογή  Παιδικά Τραγούδια στο  YouTube είναι συμβατή με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.