Η Apple αναβάθμισε τους όρους του Game Center για να εμφανίζεται το πλήρη όνομα στις προσκλήσεις φιλίας

Η Apple έστειλε μία ειδοποίηση με email για να ενημερώσει τους χρήστες ότι έχει αναβαθμίσει τους όρους χρήσης του Game Center έτσι ώστε στην πρόσκληση φιλίας να  φαίνεται το πλήρες όνομα που συνδέεται με το Apple ID.

Αλλάξαμε τους όρους και προυποθέσεις του Game Center για να σας ενημερώσουμε ότι εάν στείλετε μια πρόσκληση φιλίας (friend invitation), το πλήρες όνομα που συνδέεται με την Apple ID (ταυτότητα Apple) σας θα κοινοποιηθεί στον παραλήπτη. Εάν αποδεχτείτε μια πρόσκληση φιλίας, το πλήρες όνομα που συνδέεται με την Apple ID σας θα κοινοποιηθεί στον αποστολέα.

Η αλλαγή υπάρχει ήδη στο Game Center το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε και να συμφωνήσετε με τους όρους (ξανά) και μπορείτε να δοκιμάσετε τους νέους όρους στέλνοντας ή αποδέχοντας ένα αίτιμα φιλίας.

Το θέμα είναι όμως γιατί να το κάνει αυτό; Πιστεύουμε πως η Apple ψάχνει ένα τρόπο για να μπορέσει να κάνει το Game Center ακόμα πιο “κοινωνικό” και να ενώσει με κάποιον τρόπο το Game Center  με το iTunes Ping. Θέλουμε να πούμε ότι δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον φίλο σας ψάχνοντας με το παρατσούκλι (nickname) στο Ping, αντίθετα με το πραγματικό του όνομα που συνδέεται στο Apple ID του μπορείτε να τον βρείτε!

[macstories]