FivePoint Gloves, τα γάντια που χρειάζεστε για τον κρύο χειμώνα!

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad ή το iPhone σας στις πίστες του σκι που θα περάσετε τον χρόνο σας και αυτό το χειμώνα;  Τα χέρια σας θα παγώσουν! αλλά τι θα λέγατε αν υπήρχαν γάντια που να μπορούσατε να τα φοράτε και να χειρίζεστε με αυτά τις iOS συσκευές σας;

Τώρα με τα γάντια της FIVEPOINT μπορείτε να χειριστείτε το iPhone ή το iPad φορώντας γάντια στα χέρια σας. Τα γάντια FIVEPOINT προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για τον παγωμένο καιρό αλλά ταυτόχρονα και για τις συσκευές σας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι γάντια χρώματος μπλέ με ένα διαφορετικό γκρι υλικό στην περιοχή των δαχτύλων τα οποία κρατάνε τα χέρια σας ζεστά αλλά σας επιτρέπουν να χειριστείτε και τις αγαπημένες σας συσκευές όταν είστε έξω.

Τα ειδικά αυτά γάντια σχεδιασμένα από την FIVEPOINT έχουν ένα αγώγιμο υλικό στη θέση των δαχτύλων και σας επιτρέπουν να κάνετε ότι δεν μπορείτε με άλλα γάντια, να αγγίξετε, να κάνετε tap ή ακόμα και να γράψετε σε οθόνες αφής χωρίς να χρειάζεται να τα βγάλετε.

Δεν έχει σημασία αν είστε έξω για δουλειά ή διασκέδαση αυτό τον χειμώνα, μπορείτε να χειριστείτε το iPad ή το iPhone σας χωρίς να παγώσουν τα χέρια σας. Τα γάντια της FIVEPOINT μπορείτε να τα βρείτε στο  Etre Shop και κοστίζουν £24.99 (περίπου 30€).

[Padgadget]