Πρώτο online κατάστημα Apple στην Κίνα

Η Apple Inc. εγκαινίασε πρόσφατα το πρώτο online κατάστημα της στην Κίνα, μέσω του οποίου θα μπορούν να προμηθεύονται τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Σκοπός της Apple είναι να αυξήσει τις πωλήσεις του νέου iPhone και του iPad στην μεγαλύτερη και συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομία του κόσμου.

Στο online κατάστημα θα είναι δωρεάν τα έξοδα αποστολής, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα χάραξης των προσωπικών στοιχείων του κατόχου σε κάποια από τα προϊόντα. Οι παραγγελίες θα γίνονται πλέον στα απλά Κινέζικα, γλώσσα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι από τους κατοίκους της χώρας.

Εκτός από το online κατάστημα, η Apple έχει επενδύσει πολλά στον οικονομικό κολοσσό που ονομάζεται Κίνα, ανοίγοντας επίσης δυο επιπλέον καταστήματα σε Πεκίνο και Σανγκάη. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κερδίσει περισσότερους πελάτες, καθώς ο ανταγωνισμός, όσον αφορά κυρίως τα smartphones, με τις δυο μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στην Κίνα, την Lenovo Group Ltd. και την Huawei Technologies Co. είναι αυξημένος.

protothema

One thought on “Πρώτο online κατάστημα Apple στην Κίνα

  • November 1, 2010 at 15:57
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Πρώτο online κατάστημα Apple στην Κίνα: Η Apple Inc. εγκαινίασε πρόσφατα το πρώτο online κατάστημα της στην Κίνα, … http://bit.ly/9DeyYG</span></span&gt;

Comments are closed.