Verizon Says iPhone Announcement Would Come from Apple

Ένα διευθυντικό στέλεχος της Verizon απάντησε στις αναφορές σχετικά με το iPhone που θα κυκλοφορήσει από την Verizon ότι, τι θα γίνει ξέρει η Apple και όχι η Verizon.

Το Macworld αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Verizon COO Lowell McAdam έκανε τα σχόλια του σε συνέντευξη Τύπου στο συνέδριο CTIA στο San Francisco.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει σχετικά με μια ιστορία της Wall Street Journal ότι η Apple θα ξεκινήσει την κατασκευή ενός iPhone συμβατό με Verizon μέχρι το τέλος του έτους, ο McAdam απέρριψε την ιστορία και είπε “ένα από εκείνα τα πράγματα που ξεδιπλώνει κάθε λίγες εβδομάδες άσχετα αν έχουν κάποια βάση ή όχι. ”

“Δεν μπορώ να σας δώσω καμία πληροφορία”, συνέχισε. “Αλλά νομίζω ότι η Apple είναι αυτή που θα κάνει αυτή την ανακοίνωση.”

Ο McAdam παραμένει αισιόδοξος ότι μια συμφωνία θα επιτευχθεί τελικά, ιδιαίτερα εφόσον η Verizon ξεδιπλώνει το LTE 4G δικτύο δεδομένων.

“Αυτό που πάντα έλεγα είναι πως περιμένουμε κάποιο σημείο στο χρόνο των επιχειρηματικών μας συμφερόντων να εναρμονιστούν” είπε ο McAdam. “Νομίζω ότι τα πράγματα όπως το LTE είναι ένας άλλος μεγάλος λόγος για τον οποίο θα θέλουν μια συσκευή σε αυτό το δίκτυο. Αλλά δεν έχω τίποτα να πω σήμερα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα “.

Τον Σεπτέμβριο, ο CEO της Verizon Ivan Seidenberg υποβάθμισε φήμες για επερχόμενη έκδοση iPhone της Verizon λέγοντάς στους επενδυτές ότι ελπίζει η Apple θα συνεργαστεί με την Verizon για να πουλήσει ένα smartphone με LTE 4G τεχνολογία.

Παρά τα παραπάνω, οι φήμες επιμένουν ότι ένα iPhone CDMA θα φτάσει στις αρχές του 2011.

Via | AppleInsider