Table Connect για iPhone, τραπέζι iPhone 58 ιντσών!

Το Table Connect για iPhone είναι το όνομα ενός project από κάποια παιδιά που σκοπό έχουν να φέρουν το περιβάλλον του iPhone και το multitouch σε ένα τραπέζι που έχει το σχήμα του iPhone και μια οθόνη 58 ιντσών.

Χάρη στο ενσωματωμένο του dock, στο κάτω μέρος της οθόνης μπορούμε να συνδέσουμε ένα iPhone 3GS ή iPhone 4 και να το χρησιμοποιήσουμε από την τεράστια οθόνη του, επίσης οι developers σημειώνουν ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα iPhone 3G εξαιτίας του αδύναμου επεξεργαστή του. Στο τραπέζι αυτό ακόμα μπορούμε να συνδέσουμε κάμερες ή άλλες συσκευές στη θύρα A/V που υπάρχει ενσωματωμένη σε ένα από τα πόδια του.

Σε λίγες ημέρες (και υπάρχει και αντίστροφη μέτρηση στην σελίδα τους) οι δημιουργοί αυτού του project θα δημοσιεύσουν ένα βίντεο που θα μπορούμε να δούμε πως ακριβώς χρησιμοποιήτε και το τελικό του design. Φυσικά εμείς θα αναρτήσουμε το βίντεο μόλις δημοσιευτεί.

Table Connect Site

One thought on “Table Connect για iPhone, τραπέζι iPhone 58 ιντσών!

  • October 29, 2010 at 20:58
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Table Connect για iPhone, τραπέζι iPhone 58 ιντσών!: Το Table Connect για iPhone είναι το όνομα ενός p… http://bit.ly/b0DDL5 #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.