Sony PlayStation Phone, το καινούριο τηλέφωνο από την Sony;

Τον περασμένο Αύγουστο είχαν προκύψει οι πρώτες φήμες για ένα PlayStation Phone, οι οποίες τελικάδιαψεύστηκαν επίσημα από τη Sony περίπου ένα μήνα μετά. Τελικά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πια, αφού η ιστοσελίδα Engadget παρουσιάζει και επιμένει ότι οι παρακάτω είναι πραγματικές φωτογραφίες τουPlayStation Phone!

Η συσκευή φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους και διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm MSM8655 1GHz, μνήμη RAM 512MB, μνήμη ROM 1GB, οθόνη 3.7”-4.1”, και μοιάζει αρκετά με το mockup που είχαμε δει παλαιότερα. Αναγνωρίζουμε φυσικά τα γνωστά κουμπιά του PlayStation, καθώς και έναμεγάλο multi-touchpad στο κέντρο του. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android 3.0και θα διαθέτει δικό του Sony Marketplace από το οποίο θα μπορείτε να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει υποδοχή για Memory Stick, αλλά υποστηρίζει κάρτες μνήμης microSD.

Σύμφωνα με το Engadget, οι φωτογραφίες προέρχονται από ένα πρωτότυπο της συσκευής, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν αρκετές αλλαγές μέχρι να κυκλοφορήσει.

Engadget

2 thoughts on “Sony PlayStation Phone, το καινούριο τηλέφωνο από την Sony;

  • October 27, 2010 at 21:19
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Sony PlayStation Phone, το καινούριο τηλέφωνο από την Sony;: Τον περασμένο Αύγουστο είχαν προκύψει οι … http://bit.ly/dCitkm #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.