Steve Jobs: Η αλλαγή στον διακόπτη του iPad είναι μόνιμη

Ένα από τα πράγματα που πολλοί χρήστες παραπονιούνται σχετικά με την έκδοση του ios 4.2 beta, είναι μια αλλαγή η οποία δεν είναι καθόλου βολική.

Πρόκειται για τον  διακόπτη που κάνει αθόρυβο το iPad στην έκδοση iOS 4.2 beta σε αντίθεση με την έκδοση που τρέχει τώρα στο iPad (3.2.x) που ο διακόπτης χρησιμοποιείτε για να κλειδώσει η περιστροφή της οθόνης.

Αυτό πολύ πιθανό να έγινε για να ταιριάζει η λειτουργικότητα του iPad με αυτή του iPhone. Για να μην μπερδευτεί ένας χρήστης που θα αγοράσει iPad ενώ έχει iPhone.

Επίσης το 9to5Mac ρώτησε μέσω mail τον Steve Jobs αν η αλλαγή του διακόπτη θα είναι προσωρινή ή όχι, και ο πρόεδρος της Apple απάντησε πως ο διακόπτης του iPad θα χρησιμοποιείτε πια μόνο για να γίνετε αθόρυβο το iPad και όχι για το κλείδωμα της περιστροφής της οθόνης.

9to5Mac

One thought on “Steve Jobs: Η αλλαγή στον διακόπτη του iPad είναι μόνιμη

  • October 24, 2010 at 16:35
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Steve Jobs: Η αλλαγή στον διακόπτη του iPad είναι μόνιμη: Ένα από τα πράγματα που πολλοί χρήστες παραπ… http://bit.ly/ccn36g #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.