Η OmniVision θα προμηθεύσει την κάμερα στο καινούριο iPad

Η δέυτερη γενιά iPad της Apple το οποίο φημίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2011, περιλαμβάνει μάλλον μια κάμερα πάνω από την οθόνη που υποστηρίζει το FaceTime. Η Omnivision ακούγεται πως θα είναι αυτή που θα προμηθεύσει την Apple με κάμερα μπροστά και πίσω για το iPad επόμενης γενιάς.

H Detweiler, εκτιμά ότι η Apple θα παράγει 2,5 εκατομμύρια iPad κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του νέου έτους και αν όλα αυτά είναι αλήθεια, σε περίπου ένα τρίτο από αυτά θα χρησιμομοποιούντε οι αισθητήρες CMOS της OmniVision, δεδομένου ότι η εταιρία ήδη κατασκευάζει και προμηθεύει αισθητήρες για το iPhone.

Φυσικά αν η Apple θα προσθέσει κάμερα μπροστά στο iPad και αν αυτή θα είναι για το FaceTime δεν μπορούμε ακόμα να το ξέρουμε, τα νέα που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι απλά φήμες αλλά εμείς το ευχόμαστε.

Macrumors

almost

2 thoughts on “Η OmniVision θα προμηθεύσει την κάμερα στο καινούριο iPad

  • October 30, 2010 at 11:24
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η OmniVision θα προμηθεύσει την κάμερα στο καινούριο iPad: Η δέυτερη γενιά iPad της Apple το οποίο φημ… http://bit.ly/9i1HGd #GreekiPhone</span></span>

  • October 31, 2010 at 14:44
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η OmniVision θα προμηθεύσει την κάμερα στο καινούριο iPad http://dlvr.it/7pM4K</span></span&gt;

Comments are closed.