Η Nintendo βλέπει ότι η Apple είναι μεγαλύτερη απειλή από την Microsoft και την Sony!

Steve Jobs, CEO της Apple στην διάρκεια του τελευταίου keynote ανέφερε το γεγονός ότι το iPhone και το iPod touch είναι οι καλύτερες παιχνιδομηχανές που πωλούνται και έχουν ξεπεράσει ακόμα και την Nintendo σε πωλήσεις.

Ο πρόεδρος της Nintendo στην Αμερική Reggie Fils-Aime καταλαβαίνει την απειλή της Apple λέγοντας ότι είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για την Nintendo απ’ ότι είναι η Microsoft και η Sony.

Αυτή την στιγμή στο App Store μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς τίτλους παιχνιδιών και εκτός αυτού πολλές εταιρίες κυκλοφορούν πάρα πολλά καινούρια ή παλιά παιχνίδια σε αυτό. Αυτές οι μεγάλες εταιρίες είναι η SEGA, η Electronic Arts, η Gameloft και η Ubisoft αλλά και πάρα πολλές άλλες εταιρίες που ξεκίνησαν την κυκλοφορία των παιχνιδιών τους με το App Store και μετά συνέχισαν προς τις υπόλοιπες πλατφόρμες, όπως η Firemint με το Fight Control ή η Chillingo με το Minigore, το Cut the Rope και πολλά άλλα που αυξάνονται όπως περνάει ο καιρός.

Το καινούριο Nintendo DS-3 δεν έφτασε τις πωλήσεις που περίμεναν οι κατασκευαστές του, αλλά θα προσπαθήσουν να το θεραπεύσουν αυτό σύντομα με την παρουσίαση κάποια καινούριας συσκευής ή για παράδειγμα ακόμα και την αναβάθμιση του Wii, όλα αυτά για να μπορέσει η εταιρία να κερδίσει ξανά την δημοσιότητα που έχει η Apple με το iPhone και το iPad.

TUAW

One thought on “Η Nintendo βλέπει ότι η Apple είναι μεγαλύτερη απειλή από την Microsoft και την Sony!

  • October 27, 2010 at 19:58
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η Nintendo βλέπει ότι η Apple είναι μεγαλύτερη απειλή από την Microsoft και την Sony!: Steve Jobs, CEO… http://bit.ly/bmHiIv #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.