Next iPad with Retina Display and 128GB Storage

Οι προμηθευτές στην Taiwan  υπέδειξαν  σε ένα αναλυτή της Wall Street ότι η νέα γενιά του iPad της Apple θα έχει κύρια χαρακτηριστικά μια High Resolution Retina οθόνη 7 ιντσών, ενσωματωμένη camera και 128gb χωρητικότητα. Αυτός ο συνδυασμός θα έφερνε στην Apple  45 εκατομμύρια πωλήσεις το 2011.

Ο Brian White από την Ticonderoga Securities συνάντησε αυτή την εβδομάδα τους προμηθευτές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Taipei, οι οποίοι υποστήριξαν πως είναι στα σχέδια της Apple το πρώτο 4μηνο του 2011 να κυκλοφορήσει το νέο  iPad με μικρότερη οθόνη 7 ιντσών, επίσης είπε πως το “νέο” iPad θα έχει και μια micro ή mini USB θύρα.

Οι πληροφορίες είναι παραπλήσιες με αυτά που είχε πει η  Goldman Sachs  στα τέλη του Σεπτέμβρη, συμπεριλαμβανομένης της θήρας USB. Εάν αυτό αληθεύει ,η προσθήκη μιας νέας, κοινής, θήρας USB σε όλες της συσκευές κινητής τηλεφωνίας (και όχι μόνο) θα μπορούσε να είναι η πρόταση που ήδη έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο White είπε πως η επόμενη γενιά του iPad  θα αντικαταστήσει την προηγούμενη, με την κυκλοφορία του στο προσεχές έτος. Επίσης δεν αναφέρθηκε καθόλου σε κάποια πιθανή αλλαγή της οθόνης του iPad σε 7 ίντσες (όπως είπε ο Goldman Sachs) αντί για 9.7 ίντσες που είναι τώρα.

Η έρευνα έδειξε πως η Apple θα μπορούσε να πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια iPad μέσα στο 2011. Αυτές οι πωλήσεις είναι διπλάσιες από τις αναλύσεις της Ticonderoga που είναι 21,8 εκατομμύρια.

Ο White είπε επίσης πώς μια εταιρία που επικοινωνεί έστειλε περισσότερα από 6 εκατομμύρια υλικά για iPad (ένα για κάθε συσκευή) στο τρίτο 4μηνο του 2010, και θα στείλει άλλα 7 εκατομμύρια για την περίοδο των διακοπών.

Απ’ ότι φαίνεται το iPad κάνει τρελές πωλήσεις παγκόσμια, ακόμα και σαν δώρο, όχι μόνο από κύριους αγοραστές. Εκτός Αμερικής έχουν σταλεί ήδη 6 εκατομμύρια iPad μέσα στο 2010 και αν συμπεριλάβουμε και την περίοδο των διακοπών υπολογίζεται να φτάσει τα 7 εκατομμύρια.

Τέλος η Ticonderoga με μια ανάλυση 85 σελίδων σε βάθος όσον αφορά την μετοχή της Apple για αυτή την εβδομάδα σημείωσε στους αναλυτές ότι η τιμή της μετοχής θα φτάσει $430 στους επόμενους 12 μήνες, σε αυτό συμφωνεί και ο Brian White.

Via | AppleInsider

2 thoughts on “Next iPad with Retina Display and 128GB Storage

  • October 7, 2010 at 20:14
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Next iPad with Retina Display and 128GB Storage: Οι προμηθευτές στην Taiwan  υπέδειξαν  σε ένα αναλυτή της Wall St… http://bit.ly/ak8sro</span></span&gt;

Comments are closed.