New York Times Confirms Verizon iPhone for the Next Year

Η New York Times επαληθεύει την έκδοση του iPhone Verizon για την επόμενη χρονιά

Η New York Times προσθέτει μια επιβεβαίωση ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone Verizon στις αρχές του επόμενου έτους.

Μετά από περισσότερο από τρία χρόνια με τη χρήση δικτύων κινητής τηλεφωνίας μόνο της AT&T, η Apple σχεδιάζει τώρα να κυκλοφορήσει μια έκδοση του iPhone 4 συμβατό με τα δίκτυα της Verizon, σύμφωνα με ένα πρόσωπο που είναι σε άμεση επαφή με την Apple.

Η Apple και η Verizon θα αρχίσουν τις  πωλήσεις του καινούριου τηλεφώνου στις αρχές του επόμενου έτους, είπε το πρόσωπο, το οποίο συμφώνησε να μιλήσει με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, επειδή τα σχέδια είναι εμπιστευτικές πληροφορίες και δεν ήθελε να αποξενώσουν τις επαφές του με την Apple.

Η αναφορά έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την αναφορά της Wall Street Journal που με την σειρά της είπε ότι η Apple επρόκειτο να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone Verizon αργότερα αυτή την χρονιά για να είναι έτοιμο για τις αρχές του 2011.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει φήμες για το iPhone Verizon, αν και ο συνδυασμός των πηγών και από την New York Times αλλά και της Wall Street Journal, αυξάνει την αξιοπιστία της συγκεκριμένης φήμης. Ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι ο CEO της Verizon, Ivan Seidenberg θα παρεβρίσκεται στο Consumer Electronics Show στις 6 Ιανουαρίου του 2011.

Via | Macrumors

One thought on “New York Times Confirms Verizon iPhone for the Next Year

  • October 9, 2010 at 10:35
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">New York Times Confirms Verizon iPhone for the Next Year: Η New York Times επαληθεύει την έκδοση του iPhone Verizo… http://bit.ly/cOelqi</span></span&gt;

Comments are closed.