Need for Speed: Hot Pursuit coming to App Store this November

Το Need for Speed: Hot Pursuit έρχεται στο App Store τον Νοέμβριο

Όπως σας είπαμε και στις αρχές του μήνα υπήρχαν διάφορες φήμες για την κυκλοφορία του Need for Speed: Hot Pursuit για iPhone. Ένας καλός παρατηρητής στα forums του TouchArcade βρήκε ένα slideshow της EA που επαληθεύει ακόμα ότι η εταιρία ετοιμάζει το Hot Pursuit για το iPhone.

Το Hot Pursuit που αναπτύχθηκε από την Criterion Games, φέρνει τα απίστευτα αυτοκίνητα της Paradise City στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Need for Speed. H έκδοση για iPhone συμπεριλαμβάνει 20 αυτοκίνητα, και το κάθε ένα από αυτά έχει και μια αστυνομική  doppelganger έκδοση. Αγώνες σε 3 διαφορετικά περιβάλλοντα, με γεγονότα πολλών οκτανίων που πέρνουν μέρος σε διάφορες περιοχές. Υπάρχουν έξι πίστες στην κάθε περιοχή.

Θα πρέπει να τερματίσετε 48 γεγονότα, που βρίσκονται ανάμεσα από αστυνομικούς και ληστές. Αν δεν είστε με τον νόμο θα σας κυνηγήσει η αστυνομία. Αν έχετε σήμα θα σας κυνηγήσουν. Απλό. Μπορείτε να παίξετε φυσικά και multiplayer.

Τέλος, γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο για την απίστευτη Retina display και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Κύριοι ανάψτε τις μηχανές σας!

Via | PocketGamer

In Hot Pursuit developed by Criterion Games, brings incredible cars Paradise City in the fast lane of Need for Speed.

One thought on “Need for Speed: Hot Pursuit coming to App Store this November

  • October 14, 2010 at 17:19
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Need for Speed: Hot Pursuit coming to App Store this November: Το Need for Speed: Hot Pursuit έρχεται στο App Stor… http://bit.ly/cgWymL</span></span&gt;

Comments are closed.