miCal | Εφαρμογή της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει μια επιτυχημένη εφαρμογή που έχει τις καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες για να γίνει ευρύτερα γνωστή στους χρήστες του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “Η εφαρμογή της εβδομάδας” και η επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι το miCal.

To miCal είναι η εφαρμογή ημερολογίου που λείπει από το iPhone και το iPod touch μας.

[app 392290576]

Με το miCal το να προγραμματίσουμε τις δουλειές μας θα είναι πολύ πιο εύκολο από ποτέ, σωστά οργανωμένο – και με πολύ πιο όμορφο τρόπο.

Η εφαρμογή miCal είναι διαφέρει ακόμα και για επαγγελματική χρήση!

Η σωστή προεπισκόπηση των δουλειών σας, σε ημέρα, εβδομάδα, μήνα ή ακόμα και χρόνο σε βοηθάει αρκετά να μπορείτε να ξέρετε τι έχετε να κάνετε. Καινοτόμες δυνατότητες όπως χρήση κάποιου προεπιλεγμένου τίτλου ή ώρας σας επιτρέπουν να περάσετε στην εφαρμογή τις καινούριες δουλειές σας γρήγορα και εύκολα. Εύκολη εισαγωγή κάποιας δουλειάς από το Mail προς την εφαρμογή miCal.

H εφαρμογή miCal είναι συμβατή με το iPhone και το iPod touch και απαιτεί iOS 4.0 ή νεότερο.

is an application for those involved in sports and is dedicated to the world of hockey.

One thought on “miCal | Εφαρμογή της εβδομάδας

  • October 23, 2010 at 17:10
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">miCal | Εφαρμογή της εβδομάδας: Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει μια επιτυχημένη εφαρμογή που έχει τις κ… http://bit.ly/cSjZVr #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.