Limesn0w is coming soon? (Updated)

Από το πρωί υπάρχει μια διαθέσιμη επιλογή στο limera1n με την ονομασία sn0w το οποίο πρέπει να είναι το πακέτο του geohot που θα κάνει unlock το baseband του iPhone 3GS μας και του iPhone 4!

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και το παρακάτω video, το οποίο δείχνει το εργαλείο που ονομάζεται limesn0w να χρησιμοποιείται. Δείτε το βίντεο:

Βέβαια τα παραπάνω μπορεί να είναι όλα πλαστά και δημιουργήθηκαν για διάφορους λόγους. Το μόνο που παρατηρήθηκε είναι ότι το domain limesn0w.com βρίσκετε στην κατοχή του geohot και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας από εδώ. Το παραπάνω παρατήρησε ο veeence αρχικά και μας έβαλε σε πολλές υποψίες. Εσείς τι πιστεύετε λέτε ο geohot να μην πήρε το μάθημα του και να θέλει να κάψει ακόμα και exploit για το baseband;

Update: ο veeence μας επιβεβαιώνει ότι δεν είναι βάσιμες οι παραπάνω πληροφορίες, λέγοντας ότι o geohot δεν μένει στην Αυστρία.

held by geohot and you can see for yourself here. The above observed veeence early and gave us a lot of suspicion. What do you think tell the geohot not got the lesson and want to burn even exploit the baseband;