iSSH, από τις καλύτερες εφαρμογές για SSH και VNC | App Store

Η εφαρμογή iSSH είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που είναι ειδικά χρήσιμη σε αυτούς που χρειάζεται να διαχειρίζονται πολλούς υπολογιστές ασύρματα μέσω VNC σύνδεσης ή ενός terminal. Φυσικά μπορούμε με μερικά βήματα παραπάνω να το χρησιμοποιήσουμε σαν terminal (όπως το MobileTerminal που υπάρχει στο Cydia) για την συσκευή μας.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 2

[app 287765826]

Η εφαρμογή iSSH είναι μια συλλογή από διάφορα είδη clients που μπορεί να είναι SSH, VNC ή telnet, πάντα με την δυνατότητα αποθήκευσης συνδέσεων πάντα θα έχουμε στην τρέπη μας του υπολογιστές που έχουν απομακρυσμένη σύνδεση με ένα απλό tap. Για την κάθε σύνδεση, ρυθμίζουμε βασικές παραμέτρους για να δηλώσουμε κάποια εντολή αφού κάνουμε login, ή να εισάγουμε και να εξάγουμε  τα RSA / DSA κλειδιά για άμεση πιστοποίηση. Αφού συνδεθούμε μέσω SSH, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε gestures (χειρονομίες) η οποίες είναι σαν συντομεύσεις από εντολές unix, που είναι αποθηκευμένες για εύκολη χρήση.

To iSSH είναι συμβατό με το λειτουργικό iOS 3.0 ή νεότερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iPhone, iPod touch και iPad (Universal).

One thought on “iSSH, από τις καλύτερες εφαρμογές για SSH και VNC | App Store

  • October 26, 2010 at 23:22
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">iSSH, από τις καλύτερες εφαρμογές για SSH και VNC | App Store: Η εφαρμογή iSSH είναι μια καταπληκτική … http://bit.ly/c8ggwO #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.