iPhone 4 IPS Display vs. Sharp IS03 ASV Display

Ξαφνικά η οθόνη του iPhone 4, ναι αυτό το καταπληκτικό δημιούργημα που το marketing του Cupertino ονόμασε Retina Display, απέκτησε αντίπαλο και μάλιστα από την Ανατολή.

Το Sharp IS03 εκτός από Android χρησιμοποιεί και ASV ή Advanced Super View παρέα με την ανάλυση των 960 x 640 pixels. Τα καλά παιδιά του engadget έβαλαν δίπλα – δίπλα το IS03 και το iPhone 4 προσπαθώντας να εντοπίσουν τις διαφορές.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλό, ανέλπιστα καλό θα έλεγα. Τόσο η οθόνη του Sharp IS03 με ASV όσο και η Retina Display του iPhone 4 είναι τόσο καλές που δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν διαφορές. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εκτός από τον πόλεμο με την Super AMOLED της Samsung, η Apple έχει πλέον να αντιμετωπίσει το Advanced Super View της Sharp. Όλοι εμείς έχουμε ένα ακόμα λόγο να επιλέξουμε το επόμενο κινητό, πέρα από το κλασσικό κριτήριο του λειτουργικού, της κάμερας και των UX.

Φυσικά υπάρχει και η ελπίδα για ακόμα καλύτερες οθόνες στο κοντινό μέλλον, με χαμηλότερη κατανάλωση, καλύτερη χρωματική απόδοση, λευκότερο λευκό, βελτιωμένο μαύρο και χαμηλότερες τιμές. Περισσότερες φωτογραφίες Sharp IS03 ASV vs iPhone 4 Retina Display θα δείτε εδώ.

[nggallery id=12]

Via | pestaola

One thought on “iPhone 4 IPS Display vs. Sharp IS03 ASV Display

  • October 7, 2010 at 21:34
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">iPhone 4 IPS Display vs. Sharp IS03 ASV Display: Ξαφνικά η οθόνη του iPhone 4, ναι αυτό το καταπληκτικό δημιούργημ… http://bit.ly/bYVdNo</span></span&gt;

Comments are closed.