iM, εφαρμογή για άμεσα μηνύματα σύντομα κοντά μας!

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο App Store πια για άμεσα μηνύματα (Instant Messaging). Αλλά πολλές από αυτές δεν έχουν το γραφικό περιβάλλον που αξίζει στο iPhone ή αν βάλουμε ένα υψηλότερο κρητήριο μπορούμε να πούμε για την Retina display.

Κάτι απλό, λιτό, όμορφο και φυσικά σταθερό, είναι η εφαρμογή iM που περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα στο App Store. Οι developers της εφαρμογής Trevor Sheridan και Steve Itterly αλλά και αυτός που έφτιαξε αυτά τα απίστευτα γραφικά ο Mathieu White έφτιαξαν έτσι την εφαρμογή ώστε να γίνει η απόλυτη λύση για τους χρήστες iPhone που έχουν δισαρεστηθεί από όλες αυτές τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που υπάρχουν για το iOS.

Δεν υπάρχουν δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμμένη εφαρμογή, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ούτε και τιμή, οι developers όμως θέλουν να καταφέρουν να κυκλοφορήσουν μια εφαρμογή τέτοια ώστε να είναι αρκετά σταθερή με μια πολύ ασφαλή μηχανή. Φυσικά εμείς θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις μάθουμε νεότερα.

Macstories

One thought on “iM, εφαρμογή για άμεσα μηνύματα σύντομα κοντά μας!

  • October 28, 2010 at 23:26
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">iM, εφαρμογή για άμεσα μηνύματα σύντομα κοντά μας!: Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο App Store πια για ά… http://bit.ly/bCpYYA #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.