How To Jailbreak iOS 4.x with GreenPois0n (Windows)

Χωρίς καμία προειδοποίηση η Chronic dev team κυκλοφόρησε το GreenPois0n ένα καινούριο εργαλείο για jailbreak συσκευών apple τρίτης και τέταρτης γενιάς όπως iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 3G και iPod touch 4G. Σε αυτό τον οδηγό θα δείτε τι χρειάζεται να κάνουμε για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας.

Τι χρειαζόμαστε;

  • GreenPois0n το κατεβάζουμε από εδώ ή εδώ
  • Εγκατεστημένο iOS 4.1 στην συσκευή σας
  • iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod touch 3G και iPod touch 4G

Οδηγός

Όπως θα δούμε η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, θα έχετε κάνει jailbreak στη συσκευή σας σε δευτερόλεπτα, με ένα PC (η έκδοση για Mac έρχετε σύντομα)

1. Αφού ανοίξετε την, απλά συνδέστε την συσκευή σας στο PC και θα σας οδηγήσει για να βάλετε την συσκευή σας σε DFU mode.

2. Μόλις η εφαρμογή του GreenPois0n αναγνωρίσει την συσκευή σας σε DFU mode, θα ξεκινήσει η διαδικασία του jailbreak αυτόματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα σχετικά με το GreenPois0n, όπως ότι δεν εμφανίζεται το Cydia στο SpringBoard. Ενημερώστε μας στα σχόλια αν συμβεί κάτι τέτοιο για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Αυτοί που έχουν ήδη κάνει jailbreak τις συσκευές τους με το limera1n δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το GreenPois0n, αλλά αν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε δεν έχουμε παρά μόνο να κάνουμε καθαρό restore πριν από το iTunes.

Θυμηθείτε

  • Χρηστες που έχουν αγοράσει το iPhone 4 και iPhone 3GS από το εξωτερικό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσουν το GreenPois0n αν επιθυμούν να διατηρήσουν την ικανότητα unlock του τηλεφώνου τους με το ultrasn0w. Που σύμφωνα με τον MuscleNerd δεν θα αργήσει να έρθει.

3 thoughts on “How To Jailbreak iOS 4.x with GreenPois0n (Windows)

  • October 12, 2010 at 13:27
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">How To Jailbreak iOS 4.x with GreenPois0n:
    Χωρίς καμία προειδοποίηση η Chronic dev team κυκλοφόρησε το GreenPois0… http://bit.ly/cEgL0i</span></span&gt;

  • October 21, 2010 at 16:44
    Permalink

    SUgnwmi pali alla yaxnw kairo gia jailbreak….exw to iphone 3G kai oxi to 3GS me iOS4.1 kai windows Xp sto pc mou…..!!!mporw na to kanw jailbreak me to greenpois0n???? Exw psaxei genika alla olo kai kati leipei….!parakalw polu steilte mou ena link…!!euxaristw polu…!ek twn proterwn…!

Comments are closed.