How to jailbreak iOS 4.x with GreenPois0n! (Mac)

Η ChronicDevTeam κυκλοφόρησε την πολύ αναμενόμενη έκδοση του GreenPois0n για Mac OS X. Το GreenPois0n είναι ένα εργαλείο που μας επιτρέπει να κάνουμε jailbreak στις συσκεύες μας 4ης και 3ης γενιάς iPhone και iPod touch. Συγκεκριμένα σε iPhone 3GS, iPod touch 3G και iPhone 4 και iPod touch 4G και φυσικά στο iPad με το firmware 3.2.2. Στον παρακάτω οδηγό θα δούμε τα βήματα που χρειάζεται να ξέρετε για να κάνετε jailbreak μόνοι σας την συσκευή σας.

Απαιτήσεις

  • GreenPois0n μπορεί να το κατεβάσετε από το επίσημο site
  • iOS 4.1 εγκατεστημένο στην συσκευή σας (και 3.2.2 φυσικά για το iPad)
  • iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod touch 3G ή iPod touch 4G

Οδηγός

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, θα έχετε μια jailbroken συσκευή σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το Mac σας.

1. Αφού ανοίξουμε την εφαρμογή, συνδέουμε την συσκευή μας στο Mac και μετά κάνουμε κλικ στο Jailbreak για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η εφαρμογή με απλά βήματα θα σας οδηγήσει να βάλετε την συσκευή σας σε DFU mode.

2. Μόλις αναγνωρίσει την συσκευή σας σε DFU mode το GreenPois0n θα κάνει αυτόματα jailbreak στην συσκευή σας.

3. Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας, θα δείτε ένα εικονίδιο στο SpringBoard σας (συνήθως στην σέλιδα) το οποίο ονομάζεται Loader.

4. Πατήστε στο Loader για να ανοίξει και κάντε κλικ στο Cydia που θα βρείτε σαν επιλογή. Θα ξεκινήσει αμέσως η εγκατάσταση του Cydia κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο internet μέσω  3G ή WiFi.

5. Στο τέλος θα ερωτηθείτε από το πρόγραμμα Loader αν θέλετε να αφαιρέσετε τη  εφαρμογή Loader από την συσκευή σας. Επιλέξτε Remove και η συσκευή σας θα κάνει ακόμα μια επανεκκίνηση. Μετά μπορείτε να βρείτε το Cydia στο SpringBoard σας.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί που έχουν κάνει jailbreak την συσκευή τος με το limera1n δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσουν και το GreenPois0n.

Σημαντικές πληροφορίες

  • Χρήστες iPhone 3GS και iPhone 4 που έχουν αγοράσει την συσκευή τους από εξωτερικό (π.χ. Αμερική, Γαλλία κτλ.) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν jailbreak με το GreenPois0n για να μπορέσουν να διατηρήσουν το ξεκλείδωμα τους. Σύντομα θα κυκλοφορήσει καινούρια έκδοση PwnageTool που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό.

Thanks, iSpazio

Guide
released

One thought on “How to jailbreak iOS 4.x with GreenPois0n! (Mac)

  • October 17, 2010 at 08:47
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">How to jailbreak iOS 4.x with GreenPois0n! (Mac):
    Η ChronicDevTeam κυκλοφόρησε την πολύ αναμενόμενη έκδοση του Gr… http://bit.ly/8ZrKY8</span></span&gt;

Comments are closed.