Οδηγός για AirPlay στο YouTube με iOS 4.2 beta

Στην τελευταία αναβάθμιση του iOS στην 4.2 beta 3 είδαμε ότι η Apple αφαίρεσε την δυνατότητα από την εφαρμογή του YouTube να παίζει μέσω AirPlay.

Ακολουθώντας τα παρακάτω όμως απλά βήματα μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να έχετε jailbroken την συσκευή σας για να το πετύχετε αυτό.

Απαιτήσεις

  • iOS 4.2 ή νεότερο (θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο)
  • Airport Express ή κάποιο utility όπως το Airfoil (για να μεταφέρουμε ασύρματα τον ήχο)

Οδηγός

1. Ανοίξτε το Safari στην συσκευή σας και πληκτρολογήστε την διεύθυνση του You Tube (youtube.com)

2. Πατώντας το κουμπάκι με το βελάκι που είναι ακριβώς αριστερά από την μπάρα διευθύνσεων και μετά το Προσθήκηγ σε Αφετηρία (ποιος έκανε τις μεταφράσεις;)

3. Αφού αλλάξουμε (αν θέλουμε) το όνομα της εφαρμογής μας πατάμε το μπλέ κουμπάκι που λέει προσθήκη

4. Τώρα μπορούμε να δούμε ότι η σελίδα του YouTube εμφανίζεται σας εφαρμογή στο SpringBoard μας. Όλο αυτό δεν είναι απαραίτητο αν δεν θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση στο YouTube.

5. Ανοίγουμε το (καινούριο) YouTube και ψάχνουμε ένα βίντεο, μόλις το βρούμε πατάμε σε αυτό για να ξεκινήσει να παίζει.

Όπως βλέπουμε δίπλα από τα δύο βελάκια που βάζουμε full screen το βίντεο υπάρχει το κουμπάκι για να επιλέξουμε μέσω AirPlay που θέλουμε να ακούμε τον ήχο του βίντεο.

Φυσικά και πάλι έχουμε την δυνατότητα να παίζει η μουσική στο background. Κάνοντας διπλό κλικ στο home και μετά swipe προς τα δεξιά είτε είμαστε στο Safari είτε όχι.

3. After you change (if we) the name of our application press the blue button that says add
Natural

One thought on “Οδηγός για AirPlay στο YouTube με iOS 4.2 beta

  • October 28, 2010 at 15:18
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Οδηγός για AirPlay στο YouTube με iOS 4.2 beta: Στην τελευταία αναβάθμιση του iOS στην 4.2 beta 3 είδ… http://bit.ly/bVPzhP #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.