Παρακολουθήστε τον χώρο σας με το FaceTime (Mac)

Βρήκαμε τον παρακάτω οδηγό αρκετά χρήσιμο και τον δημοσιεύουμε για όλους. Με τον παρακάτω οδηγό θα μπορέσετε να στήσετε ένα σύστημα παρακολούθησης για να ρίχνετε μια ματιά στο σπίτι σας από όπου και να βρίσκεστε!


Απαιτούμενα

Ο Παρακάτω οδηγός είναι μόνο για Mac, λογικά με την κυκλοφορία του FaceTime για PC αν και όταν βγεί θα μπορεί το παρακάτω σύστημα να δουλέψει και με PC.

Οδηγός

1. Ανοίγουμε τα System Preferences στο Mac, από το Menu > μηλαράκι > System Preferences > Universal Access

2. Τσεκάρουμε την επιλογή Enable access for assistive devices

3. Τώρα ανοίγουμε την εφαρμογή FaceTime και δημιουργούμε ένα καινούριο λογαριασμό τον οποιό καλό θα ήταν να μην γνωρίζει κανένας.

4. Απλά τρέχουμε το script πριν φύγουμε από το σπίτι μας και μπορούμε να δούμε των χώρο μας απ’ όπου και αν βρισκόμαστε απλά κάνοντας μια κλήση από την συσκευή μας στο email που έχουμε δηλώσει.

Προσοχή: Είναι πολύ σημαντικό μιας και δεν θέλουμε κανένας άλλος να βλέπει τον χώρο μας το email να το γνωρίζουμε μόνο εμείς!

Tip: Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια επαφή στο iPhone μας που να έχει μόνο αυτό το email που δημιουργήσαμε προηγουμένως για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση!

Corndogcomputers

One thought on “Παρακολουθήστε τον χώρο σας με το FaceTime (Mac)

  • October 28, 2010 at 10:26
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Παρακολουθήστε τον χώρο σας με το FaceTime (Mac): Βρήκαμε τον παρακάτω οδηγό αρκετά χρήσιμο και τον δη… http://bit.ly/9bDVUZ #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.