Cut The Rope | Game of the Week

Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που έχει της καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες  για να γίνει γνωστό σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “To παιχνίδι της εβδομάδας” και για αυτή την εβδομάδα είναι το Cut the Rope.

Το Cut the Rope είναι ένα παιχνίδι παζλ της Chillingo που βρίσκετε ψηλά σε όλες τις κατατάξεις στο App Store. Σε αυτό το παιχνίδι ο σκοπός μας είναι να κόψουμε τα σχοινιά και περνώντας διάφορα αντικείμενα να ταίσουμε το αξιολάτρευτο ζωάκι Om Nom με τα γλυκά που βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε όλα τα επίπεδα.

[app 380293530]

Επιπλέον το παιχνίδι υποστηρίζει πλήρως την Retina display και το Game Center.

Βοηθήστε το αξιολάτρευτο τερατάκι Om Nom να φτάσει στα γλυκά, σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι puzzle που συνδιάζει φυσική, σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα.

Το trailer  του παιχνιδιού:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-1gf5UdYHwg&feature=player_embedded[/youtube]

Συμβατότητα

  • iPhone, iPod touch
  • iOS 3.0 ή νεότερο
Help adorable monster Om Nom to reach the sweet in this addictive puzzle game that combines physical, very dangerous levels. The game’s trailer: [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=-1gf5UdYHwg&feature = player_embedded [/ youtube]
they know anyone who uses

One thought on “Cut The Rope | Game of the Week

  • October 16, 2010 at 11:45
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Cut The Rope | Game of the Week: Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που έχει της καλύτερες πωλήσεις και … http://bit.ly/95GXDB</span></span&gt;

Comments are closed.