‘Back to the Mac’ Live Video Streaming

Σύμφωνα με την Apple UK Press Release η Apple θα έχει ζωντανή video μετάδοση στο αποψινό event ‘Back to the Mac’.

Κάντε κλικ εδώ για το Live Video Stream – Apple Special Event 20 Οκτωμβρίου 2010

Όπως λέει και ο τίτλος η Apple σήμερα στο event ‘Back to the Mac’ θα μιλήσει για τα Mac αποκλειστικά, αυτούς του καταπληκτικούς υπολογιστές με το μηλαράκι. Αυτά τα μηχανήματα που έχουμε χρόνια τώρα στο σπίτι μας για την δουλειά μας αλλά και για την προσωπική μας διασκέδαση.

Media Alert mail via Macstories.net

Στο αποψινό event ακούγονται φήμες για πολλά καινούρια πράγματα από την πλευρά της Apple για τα Mac, παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πολλές προβλέψεις που κυκλοφορούν.

Mac OS X 10.7 Lion – Το καινούριο και ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα της Apple που όπως φαίνεται θα έχει πολλές αλλαγές και στο γραφικό του περιβάλλον το οποίο ονομάζεται από την Apple, Aqua εδώ και μερικά χρόνια. Αλλά και πολλές αλλαγές στον πυρήνα του για την καλύτερη λειτουργία του, για την μέγιστη ταχύτητα και φυσικά για καλύτερη συμβατότητα με το καινούριο hardware που υπάρχει αυτές τις μέρες!

New iLife – Η σουίτα multimedia της Apple ανανεωμένη με ίσως κάποια καινούρια εφαρμογή. Ακούγεται πάντως ότι το iDVD θα σταματήσει και οι λειτουργίες του πιθανόν να ενσωματωθούν στο iMovie. Επίσης περιμένουμε την έκδοση του iLife για το iOS για όλες τις iOS συσκευές που έχουν πάντα πάνω μας.

New iWork – Καινούρια σουίτα iWork. Η σουίτα iWork θα μπορούσε να θεωρηθεί το office της Apple, αφού περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Word, το Excel και το PowerPoint. Οι οποίες στο iWork ονομάζονται Pages, Numbers και Keynote.

New Mac Book Air – Το πιο λεπτό laptop στον κόσμο το Mac Book Air θα περάσει στο καινούριο design που η Apple ονομάζει Unibody με πιο “κοφτερό” design αλλά και με πάρα πολλές αλλάγες στο hardware, μια από αυτές είναι η οθόνη 11.6 ιντσών.

iOS 4.2 – Υπάρχει μια μικρή περίπτωση, αν και ακούγεται συνεχώς ότι το event θα είναι αποκλειστικά για Mac, ο Steve Jobs να δώσει σε κυκλοφορία το iOS 4.2, για να σταματήσει τα εργαλεία Jailbreak που κυκλοφόρησαν αυτό το μήνα όπως το GreenPois0n και το limera1n.

FaceTime – Αναβάθμιση της υπηρεσίας FaceTime και πιθανόν ενσωμάτωση αυτής στο iChat ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα για την χρήση του από υπολογιστή!

Μια φωτογραφία της εξωτερικής εμφάνισης του κτηρίου που θα γίνει το event

Εσείς πάντως αν ενδιαφέρεστε μείνετε συντονισμένοι. Το παρόν δημοσίευμα θα ανανεωθεί σύμφωνα με ότι νεότερο έχουμε από το event!

Φυσικά μπορείτε να διαβάζεται τις εξελίξεις και από τον λογαριασμό μας στο twitter, και να  μας κάνετε παρέα στο δωμάτιο  του iChatigreek

and use the Mac and the PC, for a videoconference!
You can track developments here also

One thought on “‘Back to the Mac’ Live Video Streaming

  • October 20, 2010 at 17:28
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">‘Back to the Mac’ Live Video Streaming: Σύμφωνα με την Apple UK Press Release η Apple θα έχει ζωντανή … http://bit.ly/9BJMHB #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.