Η Apple σκέφτεται να αγοράσει το Facebook;

Αυτήν την ιδέα φαίνεται να προωθεί ο Peter Kafka του All Things Digital μετά την χθεσινή ζωντανή παρουσίαση των κερδών της Apple για το τρέχων έτος. Δεν υπάρχει αμφιβολία, η Apple φαίνεται να είναι έτοιμη να κάνει μια μεγάλη εξαγορά ύψους του επιβλητικού ποσού των 51$ δισεκατομμυρίων.

Οι εικασίες ενισχύονται με τον Steve Jobs να δηλώνει πως “η εταιρία είναι στην μοναδική θέση να επωφεληθεί από πολύ μεγάλες στρατηγικές ευκαιρίες”. Ο Kafka υποστηρίζει πως “δεν μπορώ να θυμηθώ τον Jobs κατά το παρελθόν να σηματοδοτεί τόσο έντονα και δημόσια την επιθυμία του για ψώνια”, η οποία τον κάνει να θεωρεί πως μια επικείμενη εξαγορά του facebook δεν είναι καθόλου απίθανη.

Είναι δύσκολο να διαβάσετε ή να ακούσετε την συγκεκριμένη δήλωση και να μην σκεφτείτε πως η Apple σκέφτεται να κάνει κάποιες μεγάλες εξ-αγορές. Είναι μια εταιρία η οποία έχει να καλύψει πολύ δρόμο έτσι ώστε να ανταγωνίζεται σε σημαντικό βαθμό την Apple και φαίνεται πως είναι απίθανο να μπορεί κινηθεί δίπλα της ακόμα και αν το ήθελε η Apple. Είναι μια εταιρία η οποία ανταγωνίζεται στα ίσα την Google και αυτό την κάνει ακόμα πιο καλή σε προτίμηση από τον Jobs. Αν δεν πιστεύετε αυτό το άρθρο από την L.A Times, ακούγεται πως ο Jobs ήδη κάνει βόλτες στο Palo Alto με τον διευθύνοντα σύμβουλο της.

Τι θα λέγατε αν η Apple αγοράσει το Facebook;

TUAW

One thought on “Η Apple σκέφτεται να αγοράσει το Facebook;

  • October 21, 2010 at 16:40
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η Apple σκέφτεται να αγοράσει το Facebook;: Αυτήν την ιδέα φαίνεται να προωθεί ο Peter Kafka του All T… http://bit.ly/cD8ZjI #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.