Apple Has More iPhones in Development for 2011

Η Apple απ’ ότι φαίνεται δουλεύει σε μεγαλύτερα και μικρότερα iPhone μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2011, σύμφωνα με τον αναλυτή Shaw Wu της Kufman Bros.

Συγκεκριμένα ο Shaw Wu έγραψε ένα σημείωμα στους επενδυτές:

Οι πηγές μας πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει καινούριο high-end και low-end μοντέλο iPhone σαν συμπλήρωμα για το iPhone 4. Μια πιθανότητα είναι η κυκλοφορία του iPhone mini ή nano με την δυναμική τεχνολογία του καινούριο iPod nano.

O Shaw Wu πιστεύει ότι τα καινούρια iPhone μπορεί να μην κυκλοφορήσουν με την AT&T, αλλά με την Verizon, T-Mobile ή ακόμα και την Sprint.

Πιστεύουμε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα πιο ολοκληρωμένο iPhone προϊόν επειδή το iPhone 4 καλύπτει μόνο την high-end πλευρά της αγοράς. Η Apple θα πρέπει να δει στο παρελθόν της το ιστορικό του iPod που καλύπτει με μεγάλη επιτυχία τα μικρά, μεσαία και μεγάλα μοντέλα iPod όπως είναι το iPod shuffle, iPod nano/mini, iPhone video/classic έτσι θα μπορέσει να δυσκολέψει περισσότερο τους ανταγωνιστές.

Ο Shaw Wu “βλέπει” μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων iPhone που θα μπορεί να ανταγωνιστεί το Android της Google.

Via | iClarified

2 thoughts on “Apple Has More iPhones in Development for 2011

  • October 6, 2010 at 22:14
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Apple Has More iPhones in Development for 2011: Η Apple απ’ ότι φαίνεται δουλεύει σε μεγαλύτερα και μικρότερα iPho… http://bit.ly/bulvug</span></span&gt;

Comments are closed.